جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از گروههای مطبوعاتی و فعالان رسانههای اجتماعی خواست تا در کمپینهای شبکههای اجتماعی از هشتگ "نسلکشی جبالیا" استفاده کنند.
کمیته حمایت از انقلاب مردم فلسطین نهاد ریاست جمهوری تأکید کرد: آمریکا و دنبالهروهای اروپایی و منطقهای اش شریک جرم اقدام تروریستی علیه دکتر هنیه هستند.
رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم اظهار داشت: اگر ما پیروان ادیان و مذاهب الهی حول اصول اخلاقی توافق و بر آن پافشاری کنیم، نه تنها هرگز اصطکاکی بین پیروان ادیان پدید نمی آید، بلکه همه میتوانند با اتحاد و همزیستی، حامل رسالت الهی باشند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از فعالان شبکههای اجتماعی در سراسر جهان خواست تا با سیاستهای شرکت آمریکایی «متا» که نسبت به اشغالگری اسرائیل مغرضانه عمل میکند، مقابله کنند.
اعلام اجرای پروژه ساخت سازه بزرگ مکعبی شکل به عنوان بخشی از طرح توسعه پایتخت در ریاض از سوی مقامات سعودی خشم مسلمانان در شبکههای اجتماعی را به همراه داشت.
وزیر امور خارجه در محکومیت هتک حرمت قرآن کریم در سوئد، گفت: نباید جریحه دار کردن احساسات مسلمانان جهان به بهانه حمایت از آزادی بیان به امری مرسوم در برخی کشورهای اروپایی تبدیل شود.
شبکههای اجتماعی در فضای مجازی شاهد واکنشهای متعددی در مخالفت با اظهارات ضد اسلامی «اریک زمور» کاندیدای سابق ریاست جمهوری فرانسه و سیاستمدار راستگرا در این کشور بود.
انتشار محتواهای ضداسلامی در رسانههای اجتماعی، به خصوص توییتر که منشا اصلی آنها آمریکا، بریتانیا و هند است، موجب مشکلات فراوانی برای جوامع اقلیت مسلمان در سراسر جهان شده و با توجه به درخواستهای مکرر جوامع و سازمانهای مختلف، توییتر برای حذف این محتواها یا کم کاری میکند و یا هیچ اقدامی انجام نمیدهد.
هشت سال از تشکیل الحشد الشعبی می گذرد، نیروهای مردمی که به دنبال فتوای مرجعیت عراق با در دست گرفتن سلاح، عراق را از چنگال تروریستی های داعشی و حامیان آنان نجات دادند.
در پی اهانت سخنگوی رسمی حزب حاکم هند به ساحت پیامبر اکرم (ص)، کمپین گستردهای در فضای مجازی به راه افتاد و هشتگ حمایت از پیامبر و هشدار به نخستوزیر هند در رسانههای اجتماعی داغ شد.