علاوه بر تغییر دکترین اتمی، رئیس شورای روابط خارجی از احتمال افزایش بُرد موشک های ایرانی نیز صحبت کرد؛ در واقع ایران سعی دارد با استفاده از قدرت بالقوه اتمی و موشکی خود، اروپا را ساکت کرده و نقش او را در تحولات منطقه کاهش دهد.
مردم بدون هیچ اضطراب و استرسی در کمال آرامش به زندگی روزمره خود مشغول بوده و جامعه بدون توجه به هجمه های رسانه ای صهیونیستها و حامیان خبیثش با اعتماد و اطمینان به قدرت و اقتدار کشور در دام جنگ روانی دشمن نیفتادند.
اگر حساسیت های امنیتی در خصوص این جزایر رفع شود و زمینه های اقتصادی جذابی برای رشد سرمایه گذاران حوزه های تجاری و گردشگری ایجاد شود، بی تردید سیل علاقه مندان برای سکونت در جزایر ۳ گانه ایجاد شده و این رشد جمعیت ساکنان، اثر مستقیمی در بهبود وضعیت امنیتی آنجا و ناامیدی کشورهای متخاصم از ادعا در مورد مالکیت آنها خواهد داشت.
حتی در فیلمهای هالیوودی هم نمیشود چنین صحنهای را به تصویر کشید! زمانی که ریزپرندۀ دشمن از دیوار ویرانشدهی ساختمان، در جستجوی جنگجویی، وارد ساختمان میشود.
امام جماعت مسجد ابوبکر صدیق بندر ترکمن نوشت: حقیقتا آنان که در راه مصالح ملت های مظلوم شهید شدند و رفتند، آرمان خود را که همانا الموت فی سبیل الله امانیه میباشد را یافتند و پرده از ننگ دشمنان برداشتند و مسیر رهروان را نمایان ساختند.
فیلمنامه و دکوراسیون صحنه، عجیب سورئال است. قهرمان قصه، یک کلاشینکف خراب دارد که ناگزیر شده با چسب برق، قطعات آن را به هم بچسباند. تا آخرین فشنگ و آخرین قطره خون جنگیده. پیکرش نه روی زمین، که روی مبل افتاده و زیر تونلها نیست؛ بلکه در یک منزل مسکونی عادی است.
السنوار می توانست در تونل ها و در عمق زمین بماند و یا در کنار اسرای صهیونیست باشد و آنها را سپر خود کند اما نه تنها این کار را انجام نداد بلکه به عنوان یک نیروی رزمنده مسلح تا آخر با اشغالگران سرزمینش جنگید.
پیشبینی آینده جنگ میان اسرائیل و غزه و تعیین "پیروز نهایی" به عوامل متعددی وابسته است که برخی از آنها داخلی و برخی دیگر بینالمللی هستند. تا حد زیادی پیروز این جنگ مشخص است اما باید گفت که این نبرد، یک تقابل صرفاً نظامی نیست، بلکه ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، و ایدئولوژیک نیز در آن نقش دارند. بررسی این جنبهها میتواند به ما تصویری از آینده و سرنوشت ...
نماینده کتائب سیدالشهداء در ایران تاکیدکرد: عملیات طوفان الاقصی، پیروزی را به جبهه مقاومت و بازدارندگی و ایستادگی از نظر نظامی بازگرداند و این پیام را ارسال کرد که هر گروهی از گروههای مقاومت میتواند رژیم غاصب و متجاوز صهیونیستی را شکست دهد.
آمادگی ایران برای جنگیدن و مواضع قاطعانه علنی و پیغام و پسغام های پشت پرده، اسرائیل را به این نتیجه رسانده که اگر به تأسیسات نفتی حمله کند، تنگه هرمز بسته می شود و اگر به تأسیسات هسته ای حمله کند، تهران از ان پی تی خارج خواهد شد.
تحلیل این جمله از مقام معظم رهبری که اسرائیل در جریان جنگ غزه در سال گذشته به اندازهای آسیب دیده که گویی "هفتاد سال به عقب" بازگشته، نیازمند بررسی چندین جنبه مختلف از جمله تأثیرات نظامی، اقتصادی، اجتماعی و جایگاه اسرائیل در سطح بینالمللی است که در این یادداشت به آنها می پردازیم.
حمله موشکی ایران به مواضع اسرائیل اشغالگر و واکنش به تجاوزات این رژیم، به دلیل جنبههای مختلف ایدئولوژیک، سیاسی و تاریخی که در پس آن نهفته است، توانست به همبستگی بیشتری بین مذاهب اسلامی منجر شود. در این مورد، چند عامل کلیدی وجود دارد که این همبستگی را توضیح میدهد.
عملیات پهپادی حزب الله نشان داد این جنبش توانایی جنگیدن خود را علاوه بر زمین، در هوا نیز حفظ کرده و می تواند در صورت لزوم از پهپادهای رادارگریز بمب افکن نیز برای حملاتش بهره گیرد.