عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیان کرد: حکم رسول الله و قرآن حمایت است؛ سکوت در برابر این جنایات در حقیقت همراهی و همدستی با صهیونیست ها است؛ این سکوت مبارزه با معنویت دین و همه ارزشهای اسلامی و انسانی است.
رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم، بیان کرد: تمام بشریت ، مسلمان و غیر مسلمان که دارای شریعت هستند بر تقدس و پاک کردن از ظلم و جور صهیونیست ها ثابت قدم باشند و موضوع فلسطین و قدس شریف را نماد اتحاد پیروان ادیان الهی و امت اسلام قرار دهند.
استاد و شخصیت برجسته حوزه علمیه قم، بیان کرد: امیرالمؤمنین(ع) خدمات فراوانی را در زمان حیاتشان داشته اند، در تاریخ بشریت شخصی را نداریم که با وجود سختی ها و ناملایمات بسیار خم به ابرو نیاورد و در جهت حفظ وحدت و دوری از اختلاف مسلمین گام بردارد و از حق مسلم خود بگذرد.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، بیان کرد: پیامبر اسلام(ص) به طور مؤکد امت اسلامی را به پیروی از امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب(ع) فراخوانده و هدایت کرده است، زیرا سعادت، وحدت و موفقیت تا ظهور حجت خدا تحت لوای آن بزرگوار قرار دارد.
رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم بیان کرد: یکی از مباحث مهم و مورد تأکید در خطبه غدیر، مسئله ولایت و ترسیم خط ولایت و پیروی از آن توسط امت اسلامی است.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: امام صادق(ع) پایه گذار مکتبی است که امت اسلام می تواند به عنوان الگو از آن در جهت احیا و تقویت وحدت، احترام و تواضع، فرهنگ آزادی بیان، مباحثه و گفتگو بهره مند شود.
رئیس انجمن تبلیغ و ارتباطات حوزه علمیه قم، بیان کرد: جهان اسلام به وظیفه خود عمل کند و در مقابل یورش های وحشیانه رژیم صهیونیستی به ملت مظلوم فلسطین و مسجدالاقصی ایستادگی و حمایت های خود را از فلسطین تقویت نماید.
استاد حوزه علیمه قم،بیان کرد: توجه ویژه به قرآن کریم در ماه مبارک رمضان بسیار سفارش شده است؛ در حقیقت عمل به دستورات قرآن کریم موجب رهایی امت اسلامی از ظلم و ستم مستکبران عالم و هدایت صحیح در مسیر وحدت و تقریب می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، بیان کرد: به فرموده پیامبر اکرم(ص) خداوند متعال راه دستیابی به بهشت برین و رسیدن به قله های سعادت و کامیابی را در دوستداران و پیروان سیدالشهدا امام حسین (ع) قرار داده است.
عضو شورای عالی حوزه های علمیه، بیان کرد: تنها وظیفه امت اسلامی در این زمان ایجاد وحدت اسلامی در بین امت اسلامی و در نظام اسلامی است؛ باید وحدت کامل بین ملت برقرار باشد و همه پشتیبان یکدیگر باشند.
پژوهشگر و استاد حوزه علمیه قم، بیان کرد: مسئله وحدت در اثر غفلت و عدم توجه امت اسلامی و در سایه تفرق و اختلاف جهان اسلام بیشترین صدمات را متحمل شده است؛ امت اسلامی باید از اهانت و جسارت به مقدسات یکدیگر دوری کرده، بر احترام متقابل تکیه کنند و بر ادامه تبلیغ ، ترویج و تقویت جبهه مقاومت بر علیه رژیم صهیونیستی اهتمام ورزند.
مشاور تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) بیان کرد: استعمارگران و مستکبران عالم از اتحاد وانسجام مسلمانان بیم و هراس دارند؛ زیراکه این اتحاد قوی می تواند برای اهداف و منافع آنان گران تمام شده و ضربه مهلکی به آنان وارد سازد.
استاد دانشگاه و حوزه علمیه قم، بیان کرد: وجود اختلافات جزیی در تاریخ ولادت پیامبر اسلام خود بهانه ای برای دشمنان اسلام بود که اختلاف در میان فرق اسلامی ایجاد کنند، اما معمار کبیر انقلاب با تدبیری که اندیشیدند این تهدید را به یک فرصت مغتنم تبدیل کردند.
دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، بیان کرد: اکنون اکثر مسلمانان، از اهل تسنن وشیعه به این اصل مهم الهی که همه از خداییم و ادیان دیگر نیز از خدا هستند رسیده اند و جنگ ، اختلاف و نزاع سودی نداشته و نخواهد داشت.
عضو جامعه مدرسین و استاد برجسته حوزه علمیه قم، بیان کرد: منافع مادی دشمنان اسلام ایجاب می کند که این امت واحد را به جدایی کشانده و فاصله میان آنان ایجاد کنند؛ در نتیجه با ایجاد اختلافات، نقشه های خود را پیش برده و امت اسلامی را به استضعاف کشانده و از منابع مادی آنان استفاده می کنند.
استاد دانشگاه و حوزه علمیه قم، بیان کرد: شناخت صحیح آیت الله تسخیری از مسائل روز جهان اسلام و توطئه استکبار جهانی و دشمنان اسلام موجب شده بود، تفکرات و رویکرد ایشان سدی محکم در برابر مسائل تفرقه انگیز عمل کند.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: رسانه به مانند آینه است؛ از ویژگی های آینه می توان به بیان امیرالمومنین(ع) اشاره کرد که می فرمایند: "زیبایی ها و حقایق را همانگونه که هست، نشان می دهند"، در واقع آیینه باید شفاف باشد تا به درستی اخبار و حقایق را نمایش دهد.
استاد برجسته حوزه علمیه قم، بیان کرد: مسلمانان مذاهب اسلامی سعی کنند سنت نبوی و علوی تکریم را از ائمه معصومین و حضرت رضا(ع) بیاموزند و جامعه اسلامی را رونق بخشیده و در احیای آن کوشا باشند.
نایب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیان کرد: اکرام، جنبه ها و ابعاد گوناگونی را پوشش می دهد؛ یکی از این ابعاد احترام گذاشتن به مذاهب و ادیان وانسان های دیگر است، حرمت گماردن ، بزرگوار شمردن و محترم قرار دادن دیگران در دهه کرامت موجب ایجاد الفت ، وحدت، مودت و پیوند فی ما بین اهل سنت و شیعه و دیگر مذاهب می شود.