به مناسبت گرامیداشت ایام شهادت سرور سالار شهیدان کربلا حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام و ماه محرم به همت کمیته امداد شهرستان تفتان، یکهزار و ۷۰۰ پرس غذای گرم نیز از محل خیران طبخ و بین خانواده های تحت حمایت شهرستان تفتان توزیع شد.
تعزیه خوانی و احیای این آیین سنتی دردیار گروس قدمتی طولانی دارد، تعزیه در گذشتهها در فهم عمومی مردم که هیچ یک از هنرهای سینمایی امروزی وجود نداشت، نقش بینظیری داشته است و امروز نیز مردم ما این آئین را حفظ و برای تقویت آن میکوشند؛ در واقع هدف غایی در تعزیهخوانی، کسب معرفت و بیداری است تا بتواند جوانان را در برابر هجمههای منحرف کننده مصون بدارد ...
حجت الاسلام برومند رازیانی عنوان کرد: مردم شریف استان کردستان در دهه اول محرم بار دیگر عظمت و شکوه محافل و مجالس حسینی و وحدت و انسجام را به رخ جهانیان کشیدند و باعث ناامیدی دشمنان این مکتب و این دیار شدند.
حسینه ترابی سنندج در دوران فتحعلیشاه قاجار با مهاجرت خانواده ترابیها از اصفهان به این شهر بنا نهاده شده و در طول این سالها مرکز برگزاری مراسم عزاداری حسینی و برنامههای مذهبی بوده است؛ امروز این مکان مذهبی پرشورتر از همیشه محلی برای اجرای فعالیتهای دینی و مذهبی است.
همه ساله مردم اهل سنت استان کردستان در روستاهای منطقه لیلاخ و در روستای "قوری چای" عشق و ارادت خود را به اهل بیت پیامبر (ص) با توزیع نذری و سینهزنی و عزاداری نشان می دهند.
دومین شب از مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسینعلیهالسلام مصادف با شب هشتم ماه محرمالحرام در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی امشب (سهشنبه) برگزار شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مکتب امام حسین (ع) با هنر آمیخته است، گفت: روایتگری همه جلوههای عاشورا به نوعی با هنر، سرودن اشعار، نوحه سراییها، موسیقی و آثار تجسمی صورت گرفته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: ماه محرم و عزاداری این ایام باید احیاگر ارزشهای دینی و اسلامی باشد، بنابراین باید در جهت اجرای هر چه بهتر و باشکوه تر تاسوعا و عاشورای حسینی تلاش کرد.