حجت الاسلام رفیعی تصریح کرد: بسیاری از افراد گمان میکنند که جریان فلسطین از 7 اکتبر آغاز شده است اما این گونه نیست، 7 اکتبر یک طوفان و یک برخاستن در برابر ظلمی است که در دلهای فلسطینیان باقی مانده است و مسئله فلسطین به سال 1947 و تشکیل رژیم غاصب در این سرزمین بر میگردد.
معاون پژوهش جامعه المصطفی العالمیه تأکید کرد: سلب مشروعیت اجتماعی و بین المللی از رژیم صهیونیستی و برافتادن پرده تزویر از چهره آمریکا و اسرائیل مقدمه زوال رژیم صهیونیستی خواهد بود.
معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی العالمیة تأکید کرد: عضو دردمند امروز ما غزه است و فسطین، حمایت از مردم آن و دشمنی با کسانی که به بهانه قوم برتربودن مظلومان دیگر را مورد ستم قرار میدهند و حامیان آنها، عامل وحدت همه و هویت بخش ایمانی و اسلامی ماست.
رئیس جامعه المصطفی العالمیة تأکید کرد: باید از همه ظرفیتهای بین المللی برای تحت فشار قرار دادن حامیان رژیم صهیونیستی استفاده شود؛ کمک به مردم مظلوم غزه امروز در اولویت مسئولیتها و مأموریتهای ملتها و دولتهای مسلمان است.
مشاور وزیراوقاف سوریه تأکید کرد: سازمان مللمتحد، شورای امنیت، سازمان همکاری اسلامی و یا اتحادیه عرب هیچکدام توانایی آزادسازی فلسطین را ندارند، بلکه این سرزمین با مبارزه مسلحانه ملت فلسطین و حمایت همه آزادگان در نقاط مختلف دنیا آزاد خواهد شد.
سفیر یمن در تهران با بیان اینکه آمریکاییها در مقابله با این محور مقاومت ناتوان هستند، گفت: ائتلاف و همبستگی و اتحاد محور مقاومت حول مسجدالاقصی و مجاهدان فلسطین در طوفان الاقصی بهوجود آمد.
معاون بینالملل حوزههای علمیه کشور معتقد است با وجود اینکه اسرائیل با حمایت آمریکا و اروپا وارد نبرد زمینی شد، نه تنها در میدان نظامی بلکه در میدان دیپلماسی هم شکست خورده است.
آیتالله محامی خاطرنشان کرد: مردم فلسطین با مقاومت خودشان قدرت پوشالی اسرائیل غاصب را به چالش کشاندند و ادعاهای آنها را بر ملا کردند و به تعبیر سید مقاومت اسرائیل از خانه عنکبوت هم سستتر است.
استاد حوزه علمیه قم گفت: زنان فلسطینی الگویی برای صبر و عزت و کرامت و مقاومت برای تمام جهانیان هستند و داستانهای پایداریها و فداکاری آنها در تاریخ جاودان خواهد ماند. علیرغم تلاشهای صورت گرفته برای تضعیف نقش زن، اما زن غزهای ثابت قدم در مقابل دشمن ماند.
استاد و پژوهشگر اسلامی اظهار داشت: اگر زنان غزه موافق مبارزه نبودند، مردان آنها پایداری نمیکردند، بنابراین نباید از نقش اصلی زن در مقاومت فلسطینی غافل ماند؛ آنان نقش کلیدی در محور مقاومت دارند.
عضو هیئتعلمی گروه معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: از جهت تقویت فرهنگ مقاومت، زن فلسطینی با بصیرت خود به مبارزه با دشمنان پرداخته و علیرغم همه فشارهایی که به خاطر محاصره و اشغالگری با آن مواجه است، حتی یک گام از اصول اسلامی و مبدأ مقاومت عقب ننشسته است.
پژوهشگر اسلامی و فعال رسانه ای اظهار کرد: زن فلسطینی کلید قدس و مدرسهای است که قهرمانان فلسطینی اعم از معلمان، پزشکان و مهندسان و ... در آن تربیت میشوند و تاریخ حال و آینده فلسطین را میسازد.
مدیر حوزه علمیه ام الابرار آق قلا اظهار داشت: ثبات و استقامت و پیروزی کنونی مردم غزه به خاطر آمادگی ایمانی آنهاست. همه ما باید در مقابل دشمنان فعالیت و حرکت داشته باشیم و زن مسلمان باید از نظر قدرت بدنی و جسمانی، قدرت بخشش، تحمل مسئولیت، زندگی سخت و ...به مثابه صد مرد باشد.
مدرس و فعال فرهنگی از نیجریه اظهار داشت: زنان نقش مهمی در همه زمینههای زندگی دارند زیرا این زن است که بنای جامعه و ملتها را میسازد؛ اگر صالح باشد جامعه هم به صلاح میرسد و اگر فاسد باشد، جامعه به فساد کشیده میشود.
استاد حوزه و دانشگاه مشهد اظهار داشت: اسلام هرگز خواستار انزوای زن در خانواده و جامعه نیست و حضور زن و فعالیت او در جامعه بر اساس اسلام و سیره نبی(ص) ممانعتی ندارد.
استاد دانشگاه و پژوهشگر دانشکده علوم انسانی و اجتماعی تونس اظهار کرد: رمز مقاومت و صبر زنان فسلطینی تمسک به قرآن و معرفت نسبت به آن است؛ باید بدانیم که این تمسک گمراهی ندارد به خصوص اگر جنگ، میان حق و باطل باشد.
نایب رئیس شورای الرباط المحمدی عراق اظهار داشت که عملیات طوفانالاقصی همه تلاشها برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی و کمرنگ کردن مسئله فلسطین را با شکست روبهرو کرد.