رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوئد با صدور بیانیهای اهانت به قرآن کریم در این کشور را به شدت محکوم کرد و از نخبگان سوئدی خواست تا در برابر اینگونه رفتارهای شنیع و مخرب سکوت نکنند.
شورای روابط آمریکایی-اسلامی اعلام کرد که بیانیه نخست وزیر سوئد، رد اسلامهراسی را به وضوح بیان نمیکند و از دولت این کشور خواست تا این اقدام را محکوم کند.
«علی أرباش» رئیس اداره امور دینی ترکیه از برگزاری مراسم «احترام به قرآن» امروز (سه شنبه) در برابر سفارت ترکیه در استکهلم و در همان مکان آتش زدن کتاب خدا خبرداد.
«انور عباس»، رئیس هیئت علمای اندونزی خواهان احضار سفیر سوئد در جاکارتا به دلیل چشمپوشی مقامات سوئدی از اقدام رهبر حزب افراطی «استرام کورس» در آتش زدن قرآن کریم شد.
رژیم اشغالگر اسرائیل و لابی آن نقش مهمی در اهانت به مقدسات اسلامی داشته و این اقدامات در سایه توسعه دایره عادیسازی و آنچه به توافقنامه صلح پیمان ابراهیم معروف شده است، رخ میدهد.
مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن اهانت به قران کریم در سوئد، اعلام کرد: باید جسارتکنندگان را تحت پیگرد قانونی قرار داده و بی تردید میبایست از تکرار و وقوع چنین اقداماتی جلوگیری گردد.
مفتی اعظم عربستان سعودی سوزاندن قرآن کریم توسط رهبر حزب راست افراطی در استکهلم سوئد را محکوم کرد و از همه مسلمانان جهان خواست تا به قرآن کریم تمسک جویند.
رئیس بخش روابط کلیسای ارتدوکس روسیه با جامعه و رسانههای گروهی اظهار کرد که در مبارزه سیاسی نمیتوان «از مرزهای بشریت عبور و به مقدسات مذهبی توهین کرد».
وزیر امور خارجه در محکومیت هتک حرمت قرآن کریم در سوئد، گفت: نباید جریحه دار کردن احساسات مسلمانان جهان به بهانه حمایت از آزادی بیان به امری مرسوم در برخی کشورهای اروپایی تبدیل شود.