عالم شیعی لبنانی اظهار داشت: دشمن از طریق آنچه که از آن تحت عنوان «جنگِ نسلِ پنجم» یاد میشود، به طور کاملا مستقیم، آگاهی مردم را نشانه رفته است و از تکنولوژی هوشمند برای ضربه زدن به مردم بهرهبرداری میکند.
رئیس سابق دانشگاه مولانا آزاد هندوستان تأکید کرد: پیامبر اسلام (ص) مبعوث شدند تا کفار به دین اسلام روی آورند، ایشان هیچگاه برای برگرداندن مسلمانان به کفر مبعوث نشدند. پس تکفیر نقطه مقابل هدف پیامبر اسلام (ص) است.
رئیس شورای عالی مجمع تقریب مذاهب اسلامی اظهار داشت: جهان اسلام همواره شخصیت های برجسته ای را برای گسترش وحدت دارد که آنها باید برای آینده امت اسلامی چاره ای بیندیشند.
معاون ارتباطات سازمان محمدیه اندونزی اظهار کرد: ما امروز شاهد وضعیت مناسبی از مسلمانان در جهان نیستیم و میبینیم که چگونه دشمنان و استکبار جهانی با آنان برخورد میکنند. بنابراین وظیفه ما این است که به آن توجه کنیم و به غیر از همبستگی راه خروجی از این وضعیت وجود ندارد.
رئیس جمعیت علمای مسلمان الجزایر اظهار داشت: علما این مسئولیت را دارند که باید به دنبال ایجاد یک وحدت عملی باشند و از طریق ایجاد آموزش وحدت اسلامی به دور از هرگونه فرقه گرایی میتوانند به این هدف مهم دست یابند.
رئیس جماعت علمای اهل سنت عراق تصریح کرد: امروز مردم ایران که مطیع رهبر خود و حامی ملتهای مظلوم جهان هستند، مورد هدف دشمنان واقع شده اند که باید در مقابل آنها هوشیارانه عمل کرد و به جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح کردند، بیش از پیش توجه نمود.
آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید با تاکید بر لزوم معرفی نقشههای شوم دشمنان در ایجاد تفرقه و نزاع در جهان اسلام، اظهار داشت: شناساندن وابستگی این جریانات به بدخواهان و دشمنان مانع ازگرایش جوانان به این گروهها خواهد بود.
وزیر امور مذهبی پاکستان تأکید کرد: اختلافاتی که ما در میان امت اسلامی شاهد هستیم نتیجه دوری از دین و قرآن است، اما اگر به دین متصل باشیم مانعی برای دوری ما از اتحاد و انسجام وجود نخواهد داشت.
سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان، وحدت را تنها راه قطع کردن دست دشمنان، آزادسازی فلسطین و قدس شریف و بازگرداندن مجد و عظمت رسالت پیامبر(ص) عنوان کرد.
حجت الاسلام سید علی فضل الله تأکید کرد: حاکمان کشورهای اسلامی باید گوش شنوا پیدا کرده و اختلافات خود را کنار بگذارند و به ندای پیامبر (ص) یعنی وحدت امت اسلامی پاسخ مثبت دهند.
استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: با دعوت از گروه های مختلف اعم از استادان دانشگاه ها،علمای دینی، روزنامه نگاران، نویسندگان ، اصحاب فضای مجازی و گفت و گو با آنان تا جایی که امکان دارد اجلاسیه ها و کنفرانس های وحدت تخصصی تشکیل گردد تا رفته رفته این همگرایی و شبکه سازی به اوج برسد.
آیت الله رئیسی تاکید کرد: دین اسلام پاسخگوی نیازهای معاصر در مقابل تهاجم های فرهنگی غرب و شرق است و نگاه جاهلیت به دین هیچ تناسبی با یک زندگی سعادتمندانه ندارد.
دبیر کل مجمع تقریب اظهار داشت: آمریکا و استکبار جهانی، کشورهای جهان اسلام را تجزیه شده و پاره پاره می خواهند تا بتوانند به چپاول ثروتها و منابع این کشورها بپردازند.
امام جمعه اهل سنت بخش شیبکوه شهرستان بندر لنگه (چارک)، بیان کرد: کنفرانس وحدت می تواند نقش بسزایی در گردهمایی علما و امت اسلامی داشته باشد، این دیدار ها سبب خواهد شد دیدگاه های تقریبی و فقهی مذاهب اسلامی به یکدیگر نزدیک تر شود و موجب آشنایی ، معرفی و تبیین جایگاه فرق و مذاهب در جوامع اسلامی باشد.
مولوی رسولی زاده تصریح کرد: امنیت به عنوان خط قرمز مردم کشور فقط با اتحاد اقشار و آحاد مختلف مردم پایدار می ماند و اگر امنیت در جامعه نباشد، زندگی کردن در جامعه ممکن نیست.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: پیامبر اسلام(ص) درحالی که تحت توهین، تهمت و اذیت قرار گرفتند، رفتار و کرداری داشتند که خداوند متعال در آیه 68 سوره قلم می فرماید: " وَإِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ".