مولوی درواخ گفت: یکی از چیزهایی که در تاریخ، دین مبین اسلام را در سراسر دنیا منتشر کرد، قیام امام حسین علیه السلام بود و آن حضرت اسلام را با فداکاری خود، به اقصی نقاط دنیا رساند.
الیاس کفوری، سر اسقف مسیحیان در جنوب لبنان اظهار داشت:«از سیصد و یا شاید نهصد سال پیش برخی کلیساهای روم به نقل از منابع مکتوب از پیشگویی مسیح درباره شهادت حسین قبل از وقوع این حادثه خبر دادند».
امام جمعه زاهدان بیان کرد: حضور جوانانی مثل حضرت علی اکبر، برادران حضرت عباس و فرزندان حضرت زینب و امام حسن علیهم السلام در لشکر امام حسین علیه السلام، تاثیر گذاری و پیشرویی و نقش مهم جوانان را برای آینده و سرنوشت جامعه نشان میدهد.
امام جمعه اهل سنت قصرقند گفت: تاریخ همواره تکرار میشود اگر امروز جلوی ظلم گرفته نشود خونها به ناحق ریخته می شود و افراد خوبی همچون امام حسین(ع) کشته می شوند.
امام جمعه اهل سنت چابهار بیان کرد: سربازانی که در مقابل امام حسین علیه السلام قرار گرفتند مسلمان نما بودند نه مسلمان و برای آبادانی دنیای خود امام را به شهادت رساندند.
عضو شورای عالی مجمع تقریب و نماینده اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امام حسین علیه السلام نه تنها برای مسلمانان بلکه الگویی برای کل بشریت است زیرا غیر مسلمانان هم به او ارادت دارند.
نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان در مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در محل مساجد ولیعصر(عج)، امام هادی(ع)، علی ابن موسیالرضا(ع)، بقیهالله الاعظم(عج) حسینیه افاغنه و دارالشفای حضرت ابوالفضل(ع) شهر زاهدان حضور یافت.
مولوی سپاهی ابراز داشت: امروزه ما باید با پیروی از راه امام حسین (ع) در مقابل استکبار جهانی و ظلم ایستادگی کنیم و همیشه وحدت خودمان را زنده نگه داریم، زیرا امروزه یزید زمانه استکبار جهانی است.
امام حسین (ع) در بیت نبوت و خلافت و امامت رشد یافت. او یکی از اصحاب پرورشیافته دست رسول الله (ص) بود. پیامبر (ص) ایشان را حسین نام نهاده و وی را نور چشم خود معرفی کرده و در نزد رسول الله(ص) صاحب احترام بوده است.