ماموستا ملا اقبال بهمنی با بیان اینکه پیامبر (ص) در روز غدیر نام خود و نام علی علیه السلام را به عنوان مولا مورد خطاب قرار می دهد؛ عنوان کرد: مولا کسی است که تو را از بند شهوات و گناه و طاغوتیان و معبودیان شرک آمیز رها کند و مولا کسی است که ریسمان بندگی غیر خداوند متعال را از پای روح و روانت از هم گسسته و بپاشد.
ماموستا فایق رستمی با بیان اینکه قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام 2 عامل مهم در ایجاد وحدت امت اسلامی هستند؛ عنوان کرد: رسول بزرگوار اسلام (ص) روز غدیر سه بار تاکید کردند "فَمَنْ کُنْتُ مَوْلاهُ فَعلِیٌّ مَوْلاهُ" لذا تکرار سه باره یک جمله توسط پیامبر(ص) اهمیت اهل بیت (ع) را می رساند.
سرپرست مرکز بزرگ اسلامی شهرستان مریوان با بیان اینکه وحدت امت اسلامی در غدیر خم تجلی پیدا می کند؛ گفت: عید غدیر خم متعلق به مذهب خاصی نیست بلکه متعلق به همه امت و مذاهب مختلف اسلامی است.
امام جمعه اهل سنت شهرستان قروه گفت: با توجه به در پیش بودن چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در کشور عزیزمان مردم با حضور در این انتخابات مسیر درست آینده کشورمان را تعیین خواهند کرد.
ماموستا سید احسن حسینی با بیان اینکه سفرهای شهید رئیسی هم معنوی و هم مادی برای همه استانها مثمرثمر بود؛ عنوان کرد: ایام اغتشاشات در استان کردستان تبلیغات علیه نظام به نسبت سایر استانها بیشتر انجام میشد و هجمهها زیاد بود، رئیس جمهور در همان حین سفرهای بیشتری به این استان داشت، که نتیجه آن خدمت شایان و دستاورد زیادی را برای استان به ارمغان آورد.
ماموستا جمال کریمی کریمی با بیان اینکه شهید جمهور شخصاً پیگیر مشکلات شهر بانه بود؛ عنوان کرد: اولین گامهای شهید رئیسی شفاف سازی بود و عزل مدیران نالایق هم گام بعدی او و اینکه با مردم با دلسوزی مدارا میکرد هم سرلوحه کار او بود.
ماموستا عزیز امیری گفت: شهید آیت الله رئیسی در مدت زمان بسیار کوتاه ریاست جمهوری خود طی سه سفر استانی خود به استان کردستان کارهای بسیار بزرگی را برای مردم کردستان انجام داد که برای همیشه در اذهان مردم این مرز و بوم خواهد ماند.
امام جمعه موقت سنندج با بیان اینکه شهید رئیسی شخصیتی مسئولیت پذیر بود؛ عنوان کرد: انتظار میرود کسی که قرار است خدمت کند و جایگزین خادم الرضا شود، راه و رسم شهید بزرگوار را پیشه کند
ماموستا احمدپور تصریح کرد: آیت الله رئیسی روحیه تقریبی، برادرانه و همگرایی بین ماموستاها و طیف دین مدار که از نظر رئیس جمهور شهید طیفی کار ساز هستند را استحکام بخشیدند.
ماموستا جمال کریمی با بیان اینکه ایران اسلامی نماد ظلم ستیزی در جهان است؛ عنوان کرد: در ۱۵ خرداد سال شصت و سه در حالیکه مردم شهر بانه و رزمندگان اسلام برای گرامیداشت شهدای 15 خرداد سال 42 در پارک مرکزی این شهر گردهم آمده بودند، با حمله هوایی جنگنده های رژیم بعث عراق مواجه شدند که بیش از ۶۰۰ نفر از مردم شهر بانه و امام جمعه وقت شهید شدند.
ماموستا ایوب احمدپور عنوان کرد: امام (ره) در برهه از تاریخ با اندیشه اسلامی و تفکر رهایی بخشی که با قرائت سیاسی و دینی وارد عرصه بینالمللی کرد، جدا از شرافت اسلامی که ایجاد کرد، کارکرد و راه و سیره خود را هم عیان کرد.
ماموستا عزیز امیری عنوان کرد: امام اهداف و آرمانها و هر آنچه را میبایست ابلاغ کند فرموده بود و در عمل نیز تمام هستیش را برای تحقق آن آرمانها و هدفها بکار گرفت.
ماموستا عبدالسلام محمدی با بیان اینکه روشنگری دینی، اجتماعی و مبارزه با ظلم و طاغوت از خصلتهای بارز امام خمینی (ره) بود؛ عنوان کرد: امام خمینی به عنوان یکی از شخصیتهای بزرگ جهان اسلام در دهههای اخیر مطرح هستند و انقلاب اسلامی از ثمرات و سعی و تلاش و مجاهدت وافر ایشان بود که توانست اینگونه ماندگار شود.
ماموستا امجد محمودی عنوان کرد: یکی از ظرفیتهای فکری امام بزرگوار و ماندگاری نام و تفکر ایشان در عین عالم گیر شدن است به امید اینکه در آینده نزدیک راه بیت المقدس از کربلا بگذرد و سخنی گوهربار و حق از حضرت امام به وقوع بپیوندد و قدس مجدد به آغوش اسلام بازگردد.