امام جمعه پیرانشهر گفت: در موسم حج، مسلمانان شیعه و سنی علیه مشرکان و کافران که همیشه درصدد تفرقهانگیزی بوده و با دین اسلام عناد دارند ایستاده و خانه خدا را طواف میکنند که این خود نیز یکی از نشانههای وحدت است.
فوزی برهوم سخنگوی جنبش مقاومت فلسطین «حماس» بامداد شنبه در واکنش به پخش فیلمی از موشکهای گردانهای القسام در شبکه الجزیره قطر، گفت که این برنامه حامل این پیام به صهیونیستهاست که آنانی که غزه و قدس را تهدید می کنند، بدانند تهدیدشان در برابر قدرت القسام اعتباری ندارد.
آئین «یا رمضان» (یا رمضان مخفف یارسی رمضان به معنای نیمه رمضان است) از مراسمات زیبا و جذاب ترکمن های اهل سنت استان های گلستان و خراسان شمالی و یا ساکن در کشورهای دیگر است که به منظور تکریم ماه مبارک رمضان انجام می شود.
مهمترین عناوین خبری با رویکرد تقریبی در هفتهای که گذشت با محوریت پیام تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پی درگذشت آیت الله صافی گلپایگانی، مصاحبه و گفت و گو با علمای جهان اسلام به مناسبت ایام الله دهه فجر، معرفی کتاب تقریبی و... منتشر شد.
امام جمعه اهل سنت پیرواش سفلی، گفت: شهید سلیمانی به دنبال وحدت و تقریب در بین پیروان امت بود و در انجام این تکلیف عالیه الهی به موفقیت هایی دست یافته بود.
امام جمعه اهل سنت کرمانشاه گفت: هدف شهید سلیمانی در مبارزه با تروریسم اولا از بین بردن عوامل وحدت زدا در جهان اسلام بود و هدف والاتر این شهید، ایجاد یک انسجام بزرگ در بین مسلمین برای مبارزه با جریان های ضددینی بود که ترس از رسیدن به این اهداف آمریکایی ها و صهیونیست ها را بر این داشت که این سردار را ترور کنند و از صحنه مبارزات خارج کنند.
ماموستا جمال کریمی عنوان کرد: امروز مذهب اهل سنت در کشور بدون اینکه نظام کوچکترین ممانعتی بعمل بیاورد، رونق دارد و ما علمای اهل سنت هیچ گاه وادار به انجام کاری بدون رضایت نبودیم و تریبون اهل سنت کاملاً آزاد است.
ماموستا فایق رستمی استقامت، صبر و بصیر ت را سه عامل مهم و اثرگذار در خلق حماسه 9 دی و خنثیسازی توطئههای دشمنان برشمرد و عنوان داشت: 9 دی، روز بصیرت، پیمان، میثاق و خنثیسازی توطئه، ترفند، کید و نیرنگ دشمن بود چراکه با بصیرت ملت ایران بزرگترین معادلات و نقشههای دشمنان نظام، انقلاب و اسلام برملا شد.
امام جمعه کویته پاکستان تصریح کرد:در دین مبین اسلام هیچ قصوری وجود ندارد و اگر هم ایرادی باشد از نحوه مسلمانی کردن ماست، یکی از این دلایل این ایرادات این است که ما مسلمانان یکدیگر را تحمل نمیکنیم.
حجت الاسلام شفیعی نیا اظهار داشت: بحث تقریب و ضرورت تقریب، یک بستر طبیعی است و باید بدانیم که در هر جامعه، تفکر، مکتب و باهم بودن بهتر از دور از هم بودن است؛ بنابراین تقریب یک حکم فطری برگرفته ازعقل به حساب میآید و در سایه هم افزایی افراد با یکدیگر به وجود آمده تا یک مجموعه بتواند هدف ایده آل خودش را دنبال کند.
مدیر بعثه مقام معظم رهبری واحد اهل سنت حج و زیارت کشور گفت: هماکنون بیش از گذشته نیاز به وحدت و اتحاد وجود دارد تا بتوان معارف دینی و اسلامی را به گوش همه دنیا رسانده و آن عزت و اقتدار مسلمانان را دوباره بازگرداند.
مدیر حوزه علمیه اهل سنت عرفانی قازان قایه، گفت: امت اسلامی باید بداند به هر میزان که بر روی مشترکات خود تمرکز کند و آنها را تقویت نماید اخوت و برادری را بیشتر در بین خود احساس خواهد کرد.