این دو نهاد، که هرکدام در عرصهای خاص ایفای نقش میکنند، در عین تفاوتهای اساسی در ماهیت و عملکرد، میتوانند با همافزایی و همکاری، تأثیرات عمیقتری بر رشد علمی و فرهنگی جامعه داشته باشند.
سرپرست مرکز بزرگ اسلامی مریوان بیان کرد: همکاری مؤثر بین حوزه و دانشگاه میتواند بهعنوان دو بازوی قدرتمند علمی، نقش بسزایی در ارتقای سطح علمی و دینی جامعه ایفا کند و با پاسخگویی به شبهات و ارائه مستندات جوانان را در مسیر رشد و پیشرفت هدایت کند.
حجتالاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی با بیان اینکه ارتباط حوزه و دانشگاه برای پیشبرد اهداف علمی و دینی ضروری است؛ عنوان کرد: اهل حوزه و دانشگاه باید پویش وحدت را مطرح کنند تا با همکاری و همافزایی، اهداف مشترک علمی و دینی را دنبال کنند و جامعهای مبتنی بر اصول علمی و دینی ساخته شود.
محمدمهدی عبدالملکی، محقق، پژوهشگر و مدرس دانشگاههای کردستان در یادداشتی نوشت:جمهوری اسلامی ایران با ایجاد اتحاد در جبهه مقاومت در برابر زور گویی ها و زیاده خواهی های نظام سلطه ایستاد و اجازه نداد دشمن به اهداف خود برسد. مقاومت ایستادگی و زیر بار ظلم نرفتن هزینه دارد آنچنان که حسین بن علی علیه السلام خود و همه عزیزانش را در راه خدا داد و تاریخ پیروز ...
ماموستا فایق رستمی با بیان اینکه نقش حوزه و دانشگاه زمانی تاثیرگذار خواهد بود که بهعنوان اتاقهای فکر و مراکز تربیت نسل جوان عمل کنند؛ عنوان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه میتواند عامل بیداری و پیشرفت جوامع بشری باشد و جامعه را به سطح بالاتری از علم و فرهنگ رساند.
ماموستا سید امجد قضایی با تأکید بر ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه برای تربیت نسل جوان و پاسخ به نیازهای جامعه؛ عنوان کرد: وحدت میان حوزههای علمیه و دانشگاهها از ثمرات انقلاب اسلامی است و باید در مسائل فرهنگی و علمی به هم نزدیکتر شوند.
ماموستا عبدالسلام محمدی با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه، عامل جهش علمی و تحقق تمدن اسلامی است؛ عنوان کرد: احیای تمدن اسلامی با همکاری نخبگان و علمای جهان اسلام، نه تنها یک مسیر مقدس است، بلکه میتواند به ایجاد صف واحد و روشنگری در میان کشورهای اسلامی منجر شود.
ماموستا محمود ابن الخیاط بر اهمیت وحدت میان حوزه و دانشگاه تأکید کرد و گفت: علم و دانایی، دو بال پیشرفت جامعه هستند و با همکاری دو نهاد حوزه و دانشگاه، میتوان نسل جوان را تربیت کرده و جامعه را به سوی رشد و تعالی هدایت کرد.
یادبود علمای فقید مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام شهرستان قروه با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان برگزار شد.
حجت الاسلام محمد حسن زمانی پیروزی انقلاب اسلامی را بهعنوان نقطه آغازین برای وحدت حوزه و دانشگاه در ایران معرفی کرد و گفت: این پیروزی، نهضتی عظیم برای بازگشت به قرآن و سنت بود.
حجتالاسلام والمسلمین علی خورشیدی با بیان اینکه حضرت ام البنین (س) ام الفضائل است؛ عنوان کرد: خانوادهها شهدا همه بر گردن انقلاب حق دارند؛ خانوادههای شهدا از لحاظ ارزش کاری که کردند و صبری که داشتند، بلافاصله پشت سر شهدا قرار دارند، زیرا خاکریز شهدا در مقابل دشمنان دین و حقیقت، خاکریز اوّل است؛ خاکریز دوم، خانوادههای شهدایند که پشت سرِ شهدایشان هستند....
امامجمعه مسجد قبای مریوان، در پی تحولات اخیر در سوریه، این تحولات را فرصتی برای مقابله با رژیم اسرائیل و دشمنان منطقهای دانست و ضمن تأکید بر لزوم هوشیاری ملت سوریه، خواستار مشارکت گسترده مردم در فرایندهای سیاسی و انتخابات آتی شد تا دولتی با آرای اکثریتی شکل گیرد که بتواند در برابر توطئههای خارجی ایستادگی کند.
براساس اعلام ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان کردستان به دلیل برودت هوا، مدارس، دانشگاهها و ادارات استان کردستان فردا یکشنبه ۲۵ آذر تعطیل است.
استاندار کردستان با بیان اینکه توجه به فرهنگ تاریخ کردنشین به تقویت انسجام در کشور کمک میکند؛ از اجرای ابر پروژه قشلاق_ گریزه در سنندج خبر داد و گفت: این طرح میتواند در حوزه گردشگری و اشتغال زایی به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای استان تاثیرگذاری جدی داشته باشد.
ماموستا عبدالسلام محمدی عنوان کرد: با توجه به تحولات اخیر سوریه کاملا مشهود است که این یک طرح مشترک بین کشورهای از قبیل امریکا، اسرائیل، و ترکیه است، معامله ای که در آن رژیم اسرائیل در ساحل امن باشد و راه مقاومت مردم فلسطین را دشوار می کند.
حجتالاسلام و المسلمین عابدین رستمی عنوان کرد: حضرت امالبنین (س) نمونهای کامل از تربیت اسلامی و دینی است، او یک زن ولایتمدار و آگاه بود که همواره در مسیر حق قدم برداشت و در قله صبر و استقامت قرار داشت.
ماموستا امجد محمودی با اشاره به اهمیت جهاد در تاریخ اسلام، تصریح کرد که این عمل مقدس در واقع یک تلاش همیشگی برای حفظ و نگهداری اصول دین در برابر تهدیدات و فتنههای کافران است.
امام جمعه موقت بانه بر اهمیت ارتباط قوی با خداوند و قرآن برای درمان افسردگی و بیماریهای روحی تأکید کرد و گفت: اسلام با تزکیه درونی و تقویت تقوا، راه سعادت و آرامش روانی را به انسانها نشان میدهد.