کتاب «الحکمة البالغة؛ شرح کلمات قصار امام امیرالمومنین (ع)» اثر سید ابوالحسن دستغیب شیرازی و ترجمه مرتضی رحیمی نژاد و تحت اشراف آیت الله سیدعلی اصغر دستغیب در ۵۵۲ صفحه منتشر شد.
نشست علمی تخصصی «شعرهای عربی و سوگواریهای شاعران اهلسنت درباره شهادت حضرت علی(ع)» به همت انجمن علمی زبان و ادبیات عربی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب برگزار شد.
اهل سنت امیرالمؤمنین علی(ع) را بعنوان خلیفه چهارم قبول دارند و محبت او را لازم می دانند (غیر از ناصبی ها) و همین طور فضائل زیادی را برای آن حضرت نقل نموده اند.»(صحیح مسلم، باب امارت و خلافت، ج6، ص3 )
امام علی (علیه السلام) فرمود:
دست خدا بر سر جماعت است، از تفرقه بپرهیزید، زیرا شخص تکرو، شکار شیطان است همانگونه که گوسفند تکرو، طعمه گرگ است. (شرح نهج البلاغه، جلد 8، ص 112)
ماموستا جمال کریمی عنوان کرد: حدیثی از پیامبر اکرم(ص) است که در آن خود را شهر علم و علی(ع) را دروازه آن شهر معرفی کرده است؛ و کسی است که جانشین رسول خدا(ص) بود.
ماموستا لقمان محمدیان عنوان کرد: امام علی (ع) مظهر بی بدیل عدالت، شجاعت و در صبر و بردباری برترین بود، ایشان منبع و دروازه دانش و حکمت و معدن نور، ایمان و برکت بود، مردی تربیت یافته خدا و رسولش صلی الله علیه وآله وسلم و دریایی از برکات و علم بود.
ماموستا عبدالسلام محمدی با بیان اینکه امام علی (ع) بعنوان بارزترین، فقیه ترین و قاضی ترین اصحاب پیامبر اکرم (ص) بود، عنوان کرد: طبق حدیثی از پیامبر اکرم (ص) محبت به حضرت علی (ع) نشانه ایمان و بغض و عدوات با ایشان نشانه نفاق است.
ماموستا سیداحسن حسینی با بیان اینکه حضرت علی (ع) مظهر صدیقین و رکن رکین کاروان رسالت پیامبر (ص) بود، تاکید کرد: مسئولان با الگوگیری از سیره و سبک زندگی حضرت علی(ع)، مراقب بیتالمال و دلسوز و مدافع مردم و مظلومان باشند.
«ماموستا محمدعلی فروتن» با بیان اینکه قرآن به مردم بصیرت می دهد تا دچار فتنه نشوند؛ عنوان کرد: بی بصیرتی موجب به شهادت رسیدن حضرت علی (ع) شد، لذا می طلبد که در جامعه امروز علما و روحانیون در مقابل هجمه های فرهنگی و جنگ روانی دشمن روشنگری کنند.
«ماموستا امجد محمودی» عنوان کرد: امام حسین(ع) در حوزه وحدت شخصی بسیار عالم و اندیشمند بودند، ایشان همواره میان اصحاب میانجیگری می فرمودند و اختلاف آنها را حل و فصل می کردند و بعد از شهادت پدر بزرگوارشان علی ابن طالب (ع) در مسیر وحدت همان راه پدر را ادامه دادند.
ماموستا عبدالسلام كریمی در پیامی به مناسبت روز تكریم مادران و همسران شهدا گفت: اینجانب برخود فرض میدانم به عنوان یك ایرانی مسلمان و مشاور رئیسجمهور محترم از تمام مادران عزیز و همسران گرامی شهدای غیور و شریف ایران زمین، به پاس حفاظت از ارزشهای دینی و حراست از آرمانها، امنیت و منافع ملی و صبر و شكیبایی در تحمل فقدان عزیزان شهید خویش، تقدیر و تشكر كنم ...