مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت استان خراسان رضوی اظهار داشت: در ماه رمضان همه ارزشها و فضایل دین اسلام جمع آوری شده است، از جمله همبستگی اجتماعی، رحمت، تزکیه نفس، تسامح و اخوت؛ بنابراین بر ما واجب است تا قدر ارزشها و فرصتهای این ماه را بدانیم.
دانشجویان مسلمان «دانشگاه ویلفرد لوریر» کانادا در ماه رمضان هر روز وعده های افطاری رایگان را به دانشجویان دانشگاه و دیگر شهروندان نیازمند ارائه میدهند.
رئیس انجمن تبلیغ و ارتباطات حوزه علمیه قم، بیان کرد: ماه مبارک رمضان بستری از جانب خداوند برای همبستگی و بهره مندی کافی و وافی خواهران و برادران ایمانی از مذاهب اسلامی است تا به طریقی زمینه قرارگیری در مسیر سلوک و قرب الهی محقق شود.
کارشناس علوم دینی و استاد حوزه عملیه قم، بیان کرد: در مسائل مرتبط با روزه داری اجماع مناسبی بین علمای مذاهب اسلامی وجود دارد، فواید و نتایج صوم عام است بنابراین همه مرام ها و مسلک ها در فرق و مذاهب اسلامی و حتی ادیان توحیدی این مسائل و برکات را می توانند متوجه شوند و از آن استفاده کنند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان به مراسم شبهای قدر اشاره کرد و گفت: مراسم معنوی شبهای قدر در مساجدی که دارای فضای مناسب باز بوده و فاصله گذاری دو متری به دقت رعایت شود.
با وجود همه گیری ویروس کرونا در استان خراسان شمالی همانند سایر استان های کشور همچنان برخی آیین های ماه رمضان همانند نوای «یارمضان»، «نماز تراویح» ، «ای گورمک» و افطاری با پخت غذاهای سنتی به عنوان سنت های رمضانی شهره است.
مدیر حوزه علميه الصدیق و امام جمعه اهل سنت بیرجند، بیان کرد: امام علی (ع) طی حدیثی در چهار نکته مهم، فلسفه تقوا که نتیجه یک ماه روزه داری است را بیان نموده است؛ در این بین عمل به کتاب الهی و مواسات و همدردی بسیار حائز اهمیت است و می تواند همراهی امت اسلامی درکنار یکدیگر را قوت بخشد.
نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری، بیان کرد: امت اسلامی و ادیان آسمانی باید این ماه عزیز را مغتنم شمارند و از این فرصتی که خداوند متعال به آنان داده است کمال استفاده را کرده و در جهت زندگی مسالمت آمیز و سالم بهره گیرند.
معاون ایران مجمع تقریب خبر داد: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به منظور بزرگداشت ماه مبارک رمضان و استفاده از ظرفیت و پتانسیل موجود در بخش بانوان در کشور، وبینار بانوان تقریبی خطه خراسان (رضوی، شمالی، جنوبی) با عنوان «رمضان بهار معنویت و همدلی» را برگزار می کند.
کارشناس مذهبی و استاد حوزه علمیه قم، بیان کرد: ماه مبارک رمضان زمینه ای برای زدودن اختلافات و نزدیکی قلب ها به یکدیگر می باشد، امت اسلامی در زمانی معین در تلاش است که خود را به پروردگار عالم نزدیک کرده و مهربانی و وحدت را میان خود بیافریند.
امام جمعه پیرانشهر بیان کرد: خداوند متعال آیات فراوانی در اهمیت ماه مبارک رمضان و تقواپیشه کردن مسلمانان بیان کرده است؛ خروج از مشکلات در گرو تقوا است که می تواند وحدت را میان امت اسلامی تقویت و حفظ کند.
«یا علی و یا عظیم»(دو اثر) و «اسماءالحسنی» آثار قبلی این گروه است که پیش از این رونمایی شده و در فضای مجازی و شبکه های رادیو و تلویزیونی بازنشر یافته است. در ادامه اثر «ربنا» بارگذاری شده است.
نماینده جامعة المصطفی(ص) العالمیه در آمریکا و کانادا تأکید کرد که تمدنسازی اسلامی نیاز به آن دارد که مسلمانان به آموزههای اسلام عمل کنند و رمضان فرصتی را فراهم میکند تا مسلمانان با خودسازی، سبک زندگی اسلامی را برای جهانیان به معرض نمایش گذارند.
مسئول مجمع عالی حکمت اسلامی، بیان کرد: روزه ماه مبارک رمضان، موانع جدی که اکنون امت اسلامی با آن روبرو است را بر طرف می سازد، روزه نه تنها امت اسلامی را به یکدیگر نزدیک می کند بلکه ادیان توحیدی را حول محور اصل روزه داری گردهم می آورد.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب، بیان کرد: ماه مبارک رمضان تلنگری به تمام بشریت و ادیان توحیدی است تا انسان هایی که در خواب غفلت فرو رفته اند بیدار ساخته و با نزدیکی افکار و اندیشه های ناب اسلام، زمینه وحدت و همگرایی را فراهم سازد.