دبیرکل بنیاد قرآن تصریح کرد: اگر تسخیری صدرنشین وحدت جهان اسلام بود، به خاطر متاثر شدن از دو صدرنشین بود. امام موسی صدر و شهید سید محمد باقر صدر و این بود که وحدت جهان اسلام را صدارت کرد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به ویژگیهای آیت الله تسخیری گفت: آیت الله تسخیری روش تعامل و تفکری اعتدالی داشت که در بیان و زبان میتوانست این تفکر اعتدالی را به مخاطب انتقال دهد.
«حسن بیتمز» عضو حزب سعادت ترکیه تصریح کرد: ادب و فروتنی آیت الله تسخیری علیرغم سطح بالای علمی وی موجب شده بود بتواند قلوب همه کسانی که او را میشناختند، فتح کند.
شیخ المستاوی اظهار داشت: آیت الله تسخیری همواره به دنبال ایجاد وحدت کلمه میان مسلمانان بود؛ چیزی که جوامع اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز دارند.
شیخ صعیب بوولی گفت: وحدت منجر به پیروزی شریف مقاومت فلسطین شد و این پیروزی تا ابد تحقیری برای صهیونیست ها، حامیان آن ها در اروپا و آمریکای امپریالیست خواهد بود.
«مولانا رحمت الله قاسمی» خطیب برجسته هندی، فلسطین را محور و مرکز اعتقاد و ارادات مسلمانان خواند و خاطرنشان کرد: تاریخ ما به وجب وجب این سرزمین وابسته است.
امام جمعه اهل سنت قصر شیرین اذعان کرد: امت اسلامی باید تمرکز خود را حول محور و وحدت و تبعیت از خدای متعال و قرآن کریم و سنت نبوی(ص) بگذارد تا با کمک یکدیگر در مقابل توطئه های دشمنان ایستادگی کنند.
عضو هیئت امنای انجمن علمای مسلمان تأکید کرد: قرآن کریم رکن اساسی وحدت بین مسلمانان است و حرکت در مسیر وحدت در سایه رهنمودهای قرآن کریم و استناد به آن می باشد.
حجت الاسلام ربانی اظهار کرد: راهکار های فراوانی برای رشد فرهنگ تقریب وجود دارد، از جمله اینکه یک شبکه تقریبی که به صورت مستمر برنامه هایی را با محوریت بحث و گفتوگو علمای جهان اسلام دنبال کند، چرا که با اینکار همه مسلمانان مشتاق بحث وحدت و تقریب میشوند.
مدیر مدرسه نور قرآنی پاکستان اظهار داشت: این مسأله تهدیدی جدی و آشکار برای جوامع اسلامی و امنیت آنها محسوب میشود، امروز این داعیهداران «تفکر تکفیری» هستند که تلاش میکنند همگان را به دین اسلام بدبین سازند و شاید مفهوم «جهاد» یکی از بزرگترین مفاهیمی باشد که حامیان «تفکر تکفیری» همواره تلاش کردند تا آن را به انحراف بکشانند.
مولوی غلام علی گلزار؛ بنیانگذار نهضت امامیه در هند با بیان این که اصول مسلمانان از ابتدا تاکنون ثابت بوده است، تاکیدکرد: ما مسلمانان میتوانیم با تمسک به اصول و عقایدی که در سایه قرآن و سنت به ما رسیدهاند، با یکدیگر متحد و متفق شویم.
استاد دانشگاه تونس اظهار داشت: گروههای مقاومت اسلامی حماسه بزرگی را در جریان نبرد «شمشیر قدس» رقم زدند. آنها عزم، اراده و اصرار خود بر تحقق پیروزی را به نمایش گذاشتند و اقتدارشان را به تصویر کشیدند و ثابت کردند که مسلمانان نه تنها ضعیف نیستند بلکه از چنان قدرتی برخوردار هستند که به وسیله آن میتوانند در برابر دشمن تا دندان مسلح به پیروزی دست یابند....
دبیرکل بنیاد فلسطین در پاکستان تأکید کرد: امت اسلامی باید برای منافع مشترکی همانند آزادی فلسطین و به دست آوردن دوباره قبله اول علیه جنایتهای رژیم غاصب صهیونیستی در سرزمین فلسطین متحد شود و به کمک مظلومان یمن، سوریه و لبنان بشتابد.
حجت الاسلام پورعلی اظهار کرد: وحدت به این معنا نیست که همه گرد یک مذهب جمع شوند و از مذهب خود دست بردارند بلکه معنای وحدت این است که هر کسی بر مذهب خود بماند اما بر مشترکاتی که با یکدیگر دارند تاکید ورزند و بر آن سرمایه گذاری کنند.
طاهر بن سالمه اظهار داشت: علت اصلی و اساسی درگیری، نزاع دوری از قرآن کریم و آموزههای پیامبر اکرم (ص) است، خداوند متعال ما را انتخاب کرد تا از او اطاعت کنیم، در جهان سروری کنیم و سازنده تمدن اسلامی باشیم؛ با این حال، برخی از افراد با دوری از قرآن کریم و آموزههای پیامبر اکرم (ص) مسیر معصیت را در پیش گرفتند و خود را در مقایسه با دیگر ملتها، در بدترین ...
پژوهشگر و محقق بیرجندی با اشاره به این مطلب که انسان ها نسخه واحدی نیستند و تفاوت از سنن انکارناپذیر الهی در زمین است، گفت: در ادبیات دینی از این تفاوت تحت عنوان سنت اختلاف یاد می شود و قرآن نیز در مواضعی بر آن صحه می گذارد.
مدرس حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه مذاهب اسلامی در مقابل اسلام نیستند، گفت: نباید گروهی بگویند ما مؤمنیم و دیگران کافر. این شعار تکفیری، چوب دشمن و سر و صدای شیطان است که از حلقوم مسلمان بیرون میآید.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تاکید کرد: هدف دشمن صهیونیستی در وهله اول چند تکه کردن امت اسلام و ایجاد تفرقه و کینه در میان ملتهای ماست و برای تحقق این اهداف گاهی به ابزار طایفهگرایی و گاهی به نژادپرستی متوسل میشود.