در حالی که تبعیض بر اساس قومیت و رنگ پوست به طور گسترده به عنوان یک مشکل اجتماعی جدی در سراسر اروپا احساس می شود، این مشکلات در بسیاری از کشورها علیرغم تلاش برای مبارزه با تبعیض ادامه دارد.
همزمان با نزدیک شدن به سالگرد عملیات طوفان الاقصی، هزاران نفر در سراسر اروپا علیه تجاوزات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و در همبستگی با فلسطینیان تظاهرات کردند.
اقدامات خشونتآمیز احزاب راست افراطی که پس از حادثه چاقوکشی در "ساوتپورت" انگلستان در 29 ژوئیه آغاز شد، جامعه مسلمانان را هدف قرار داده و باعث ترس و نگرانی مسلمانان با پیشینههای قومی مختلف در این کشور شده است.
دههها لفاظی خصمانه رسانهای و سیاست تبعیضآمیز دولت بریتانیا منجر به عادیسازی اسلامهراسی شده است و شکست در مقابله با آن نشان میدهد که شاهد تکرار این شورشهای وقیحانه خواهیم بود.
بدرالدین الحوثی:"اسرائیلیها باید بیش از هر زمان دیگری بترسند و نگران باشند و بدانند که سران احمقشان، آنان را به سمت خطرات بیشتری میکشاند. ما واقعا از جنگ مستقیم با اسرائیل و آمریکا خوشحالیم".
تحلیل انجام شده توسط دو کارشناس در حوزه اطلاعات و جوامع دیجیتال از بزرگترین عملیات نفوذ در شبکههای اجتماعی با هدف تحریف تصویر مسلمانان در کشورهای غربی و توطئه برضد کشور قطر پرده برداشت.
سرجیو گارسیا، رئیس جمعیت مراکز پژوهشی احزاب راست افراطی در اسپانیا تصریح کرد که احزاب راست برای هدف قرار دادن مسلمانان در رسانههای اجتماعی از تاریخ و حوادث تاریخی استفاده میکنند.
منابع خبری از افزایش تظاهراتهای مردمی و دانشجویی در اروپا به دنبال ادامه اعتراضات در دانشگاههای آمریکا در حمایت از مردم فلسطین و در محکوم کردن جنایات اسرائیل در نوار غزه خبر میدهند.
رهبران جریانهای راست افراطی در کشورهای غربی تلاش میکنند از تظاهراتهای گستردهای که در پایتختهای مختلف اروپا در حمایت از مردم فلسطین برگزار میشود، برای ترساندن شهروندان از تهاجم اسلام به اروپا استفاده کنند.
در حالی که اسلامهراسی در بریتانیا پدیدهای چند صد ساله به شمار میرود که پس از حملات 11 سپتامبر اوج گرفت، این کشور در دو هفته گذشته شاهد سونامی واقعی سوء استفاده و نفرت علیه مسلمانان بوده است.