یک نویسنده آمریکایی با اشاره به ماجرای لغو مراسم اعطای جایزه به "عدنیه شبلی" نویسنده فلسطینی در نمایشگاه کتاب فرانکفورت تأکید کرد، تعامل کشورهای غربی با دیدگاهها و تفکرات فلسطینیها از مدتها قبل متکبرانه بوده است.
مسلمانان فرانسه به دلیل منع قانونی برگزاری تجمع در حمایت از فلسطین در رویارویی با جنایات اخیر رژیم صهیونیستی، امکان ابراز احساسات را ندارند و برخی از فلسطینیان ساکن فرانسه بهویژه اهالی سابق غزه، میگویند که به دلیل فضای حاکم، از اعلام حمایت از فلسطین میترسند و از بیتفاوتی دولت در قبال جنایات صورت گرفته سرخورده و ناامید شدهاند.
پس از تلاش وزیر کشور بریتانیا برای جرمانگاری همبستگی با ملت فلسطین و برافراشتن پرچم این منطقه، دولت این کشور از اسلامهراسی و نژادپرستی جهت خاموش کردن حمایتها از فلسطین استفاده میکند.
ادامه حملات رژیم اسرائیل به غزه باعث افزایش نگرانی دستگاههای امنیتی آمریکا از پیامدهای این حملات و افزایش تنشها بین یهودیان و مسلمانان این کشور شده است؛ چرا که هر دو طرف خود را برای تشدید اعتراضها و تظاهرات آماده میکنند.
در پی حمله نیروهای مقاومت به اسرائیل و پاسخ تلافیجویانه رژیم صهیونیستی، سرویسهای امنیتی فرانسه در مورد «خطر اقدام خشونتبار» علیه جوامع مسلمان و یهودی هشدار دادند اما تدابیر امنیتی دولتی تنها بر جوامع یهودی تمرکز یافت.
با سفر مسلمانان به اسپانیا، گسترش گردشگری حلال در این کشور رو به افزایش است و صنعت نوپایی برای ارائه غذا و خدمات حلال و همچنین گردشگری حلال شکل گرفته است.
«حسام علیوش» رئیس اجرایی شعبه کالفرنیای شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی تاکیدکرد: بعد از گذشت 22 سال از حوادث 11 سپتامبر، "اسلامهراسی" ریشهدارتر شده و به بخشی از نژادپرستی در کشور ما تبدیل شده است.
یک تحلیلگر عرب در مقالهای با بررسی پیامدهای «اسلامهراسی» خاطر نشان کرد که اهانت به ادیان آسمانی به ویژه اسلام و مسلمانان، از دههها پیش وجود داشته و زمینههای تاریخی دارد،
پایگاه خبری الشرق از لایههای پنهان نژادپرستی علیه مسلمانان در اصرار سیاستمداران فرانسوی بر بازنگری در توافقنامه 1968 میان فرانسه و الجزایر پرده بر میدارد.
گسترش انحراف بزرگ همجنسگرایی و فعالیت روزافزون همجنسگرایان و حتی تدوین قوانینی در راستای حمایت از این پدیده نفرت انگیز و ضد اسلامی، مسلمانان آمریکا را در معرض فشارهای اجتماعی سنگینی قرار داده است.