مطبوعات بینالمللی ضمن پرداختن به مشکلات ساکنان نوار غزه در اثر خطرات ناشی از شیوع بیماریها و نقض کمکرسانی، به ناکامی اسرائیل در تحقق هر یک از اهداف خود و خسارتهای ایالات متحده به دلیل حمایت از تلآویو اشاره کردند.
روزنامه انگلیسی زبان ایندپندنت در گزارشی نوشت: بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل یک نسل از فلسطینیان را از کودکی خود محروم کرده و آنها را در معرض خشونت، ویرانی و گرسنگی قرار داده است.
رهبران جریانهای راست افراطی در کشورهای غربی تلاش میکنند از تظاهراتهای گستردهای که در پایتختهای مختلف اروپا در حمایت از مردم فلسطین برگزار میشود، برای ترساندن شهروندان از تهاجم اسلام به اروپا استفاده کنند.
در حالی که اسلامهراسی در بریتانیا پدیدهای چند صد ساله به شمار میرود که پس از حملات 11 سپتامبر اوج گرفت، این کشور در دو هفته گذشته شاهد سونامی واقعی سوء استفاده و نفرت علیه مسلمانان بوده است.
روزنامه لاکروا در گزارشی به اوضاع فاجعه بار مسلمانان روهینگیا از زمان سرکوب نظامی توسط ارتش میانمار و شبه نظامیان بودایی در این کشور در سال 2017 میلادی پرداخته است که منجر به پناه بردن بیش از 740 هزار نفر از آنها به کشور بنگلادش شد.
موج مهاجرت معکوس جامعه چندگانه و پر از شکاف اسرائیل، پس از روی کار آمدن نتانیاهو و به خصوص پس از عملیات طوفان الاقصی، به طرز عجیبی افزایش یافته و ثبات این رژیم را تهدید میکند.
با افزایش حملات موشکی و پهپادی یمن و هشدار به کشتیهای غیراسرائیلی حامل محمولههای رژیم صهیونیستی تحلیلگران بینالمللی بخشی از تمرکز خود را متوجه دریای سرخ کردهاند.
رژیم صهیونیستی در جنگ با غزه دستاوردی جز افسردگی و افزایش اضطراب در میان نیروهای خود، ناهماهنگی بین فرماندهان این رژیم و شکست در افکار عمومی نداشته است.
روزنامهنگار و نویسنده اسرائیلی اظهار داشت که ارتش رژیم صهیونیستی بیش از 50 سال است که در سرزمینهای اشغالی مرتکب جنایت جنگی شده و تنها راه برای پایان دادن به اشغال این است که تلآویو هزینه آن را پرداخت کند.
غزه درنتیجه حملات رژیم صهیونیستی که از هفتم اکتبر آغاز شده، با فاجعه انسانی گستردهای مواجه شده است؛ مسألهای که باعث نگرانی بسیاری از سازمانهای بینالمللی شده، چرا که در سایه ناتوانی شورای امنیت در تحقق آتشبس انسانی، تا کنون هزاران نفر شهید و یا مجروح شدهاند.