امام جمعه شهرستان پاوه گفت: همه باید در حفظ حریم ماه مبارک رمضان و رعایت شئون این ماه جدیت به خرج داده و بکوشیم سیمای شهر ما سیمایی قرآنی و رمضانی باشد.
از میان موسیقیها و نواهایی که برای بیدار کردن مردم در سحری های رمضان بکار میرفت، آواز "مرحبا و الوداع" از همه مشهورتر است. هر ساله با آغاز ماه مبارک رمضان نوای مرحبا یا شهرالرمضان از گلدستههای مساجد اهل سنت به صدا در میآید و در ۱۰ روز آخر ماه مبارک رمضان نوای الوداع قبل از اذان عشا از مساجد بلند میشود.
برای شب و روز اول ماه مبارک رمضان اعمال مختلفی از جمله، غسل، خواندن دعای رؤیت هلال ماه، زیارت امام حسین (ع)، خواندن دعاى چهل و چهارم صحیفه سجادیه و همچنین نمازهای مخصوص ذکر شده است.
مدیر مرکز اسلامی کرمانشاه گفت: ماه رمضان، ماه خودسازی و آزادشدن از هواهای نفسانی است و اگر انسان نتواند در این ماه با آن همه رحمت و برکت، خود را از آتش جهنم رهایی دهد، شامل سخن حضرت رسول اکرم است که «إنّ الشّقی مَن حُرِمَ غفرانُ اللهِ فی هذا الشَّهرِ العَظیم».
محمدمهدی عبدالملکی با بیان اینکه رمضان نوروز دل مومن است؛ عنوان کرد: عید نوروز فرصتی است که ایرانیان از آن برای صله رحم استفاده میکنند و این یکی از راههای نزدیک شدن به خدا است.
محمدمهدی اسماعیلی با تاکید بر گسترش محافل قرآنی در ماه رمضان، برپایی برنامه های قرآنی خارج از فضای محل نمایشگاه امسال را گام مهمی در راستای تحقق شعار عدالت فرهنگی دولت مردمی برشمرد.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بیانیه ای تاکید کرد: طلاب در مجالس وعظ، علاوه بر تبیین معارف، به صورت ویژه حکم دینی حجاب و معارف مربوط به کرامت زن و پوشش اسلامی را تبیین کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: حضور نیروهای جهادی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز، یک ظرفیت و فرصت بیبدیل برای اجرای برنامههای پویای فرهنگی است.
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: عادی شدن روابط ایران و عربستان برای هر دو کشور ضروری و مبارک است و این مسئله میتواند زمینهای برای احیای صلح در منطقه باشد.