سرهنگ مرتضی میرآقایی با بیان اینکه مکتب حاج قاسم سلیمانی نماد ایثار و مقاومت جهانی در برابر ظلم است؛ عنوان کرد: شهید سلیمانی بهگونهای عمل کرد که بر تحولات سیاسی منطقه اثرگذار بود و نه تنها مسلمانان بلکه سایر ملتها نیز از آموزههای او بهرهمند شدند.
حجتالاسلاموالمسلمین عابدین رستمی عنوان کرد: از مهمترین مصادیق تقواى سیاسى، اجتناب از بزرگنمایى اختلاف نظرها است، چراكه این بزرگنمایى و برجستهسازى، ترفند دشمن بوده و باعث وارد آمدن لطمات جبران ناپذیرى به مردم، جامعه و نظام مىشود، جبهه انقلاب وقتى بلوغ سیاسى خود را نشان مىدهد كه همگرا شوند.
امام جمعه موقت شهرستان دهگلان با بیان اینکه وحدت اسلامی در سایه بصیرت پیروان مذاهب محقق میشود؛ عنوان کرد: دشمنان اسلام همواره به منظور ایجاد تفرقه و به هم زدن صف وحدت و اخوت مسلمانان در حال ترویج محتوا و تولید برنامههایی هستند که با بصیرت می توان آن را درک و تبیین کرد.
ماموستا جمال کریمی با بیان اینکه روز نهم دی ماه نماد بصیرت و میثاق با ولایت است؛ عنوان کرد: ۹ دی ماه، روزی بود که ملت ایران با اتحاد و همبستگی خود، نقشههای دشمن را نقش بر آب کردند، این روز نماد بصیرت مردم ایران و شکست توطئههای استکبار بود، ملت ما هرگاه احساس خطر کردند، در میدان حاضر شده و دسیسهها را خنثی کردند.
امام جماعات مسجد جامع سنندج گفت: بصیرت در زندگی فردی و اجتماعی مسلمانان اهمیت دارد که تنها با درک عمیق واقعیتها و تقویت اتحاد میتوان به چالشهای سیاسی و اجتماعی پاسخ داد و به همبستگی در جامعه اسلامی دستیافت.
ماموستا فایق رستمی با بیان اینکه 9 دی روز بصیرت، میثاق و خنثیسازی توطئههای دشمنان است؛ عنوان کرد: مردم ایران همیشه نشان دادهاند که مردمانی زمانشناس هستند و در شرایط حساس تاریخی با بصیرت و شجاعت به مقابله با فتنهها و چالشهای داخلی و خارجی پرداختهاند.
حجتالاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی حماسه ۹ دیماه را یک حرکت مردمی برای تثبیت و تقویت آرای مردم دانست و عنوان کرد: در آن شرایط حساس، مردم شریف ایران در اقصینقاط کشور بهویژه در تهران، با حضور گسترده خود مهر خاتمه بر این جریان و فتنه زدند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان بیجار با اشاره به وقایع مهم روز نهم دی ماه 88 گفت: در این روز تاریخی، مردم ایران به صحنه آمدند و با حضور گسترده خود در خیابانها نشان دادند که آرمانهای انقلاب اسلامی و رهبری برایشان بسیار مهم است و این حضور حماسی نشاندهنده همبستگی و وحدت ملت ایران در برابر دشمنان و فتنهگران بود.
حجت الاسلام و المسلمین علی خورشیدی با بیان اینکه بصیرت ملی و جهاد تبیین؛ دو ارمغان مبارک حماسه ۹ دی بود؛ خاطرنشان کرد: در بازخوانى تبیینهای پىدرپى رهبر عزیزمان، بر چگونگى راهبرى جامعه در قضایاى فتنه مىتوان آگاهى یافت.
حجت الاسلام سید محمد سادات پیرامون درسها و عبرتهای این روز تاریخی عنوان کرد: فتنه 88 از ابعاد گوناگون حائز اهمیت است. از جمله آنها؛ خطر سقوط خواص در جامعه مسلمین، و دنیاطلبی آنها، نقش بی بدیل رهبری جامعه دینی در برون رفت از بحرانها و قدرت نرم حضور مردم در عرصههای خطیر مواجهه نظام با چالشهای فرا رو و نیز تأکید بر قدرت بازدارندگی انقلاب به ویژه ...
محمدمهدی عبدالملکی عنوان کرد: حضرت مهدی (عج)، ادامه حضرت زهرا (س) و آینه تمام نمای اوست، اهداف مهدی (عج) اهداف فاطمه (س)، و راه او راه فاطمه، و سلوک او سلوک فاطمه است.
حجت الاسلام و المسلمین نادر رنجبر عنوان کرد: اسلام با نگاهی ویژه به زنان و مادران، آنها را در مسیر رشد و تعالی انسانی قرار داده است و در واقع، نگاه اسلام به زنان یک نگاهی متعالی است.
حجت الاسلام و المسلمین علی خورشیدی با بیان اینکه نقش مادری به قدری عظیم و اساسی است که شکوهمندترین نظام حیات بشر، یعنی خانواده، این نقش را در خود نهادینه کرده است؛ تصریح کرد: میلاد مبارک حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) و روز مادر، فرصت مناسبی برای گفتمانسازی موضوعات مهم «خانواده و جمعیت» نقش مادر و اصلاح باورهای آسیبزا پیرامون مسئله مادری و خانواده ...
"حمیده حسینی" با بیان اینکه شناخت شخصیت زهرای اطهر (س) در ابعاد مختلف سیاسی و اجتماعی، جهادی لازم و واجب است تا بتوانیم ایشان را از همه جهات الگو قرار دهیم؛ عنوان کرد: ما امروز برای تعالی خانواده خوب و جامعه ای سالم باید حضرت زهرا (س) را الگو قرار دهیم زیرا که ایشان تربیت یافته مکتب رسول الله صلوات الله علیه که متصل به وحی الهی بودند می باشد و چنین ...
"هدی ورمقانی" با بیان اینکه «فاطمه زهرا اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری» است؛ عنوان کرد: اخلاص مهمترین سر جاودانگی حیات فاطمه (س) بود و محکم ترین و استوار ترین عماد در استحکام زندگی خانوادگی را می بایست در عرصه بینش توحیدی حضرت فاطمه (س) جستجو کرد.
ماموستا اقبال بهمنی به اهمیت همبستگی و وحدت مسلمانان در کردستان اشاره کرده و ابراز داشت: علم و عرفان در کردستان همیشه در کنار یکدیگر رشد کرده است و مردم کردستان همواره در راستای تقویت وحدت اسلامی و پیروی از دستورات دین مبین اسلام حرکت کردهاند.
حجت الاسلام خورشیدی در پایان افزود: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بهترین نقشه راه برای تحقق وحدت حوزه و دانشگاه حول محورهای هفت گانه ماموریتهای اِعلامی ازسوی رهبرحکیم انقلاب اسلامی است، بیتردید نقش اصلی در تبیین و ترویج و تحقق بیانیه گام دوم از آنِ حوزه و دانشگاه است.