بدون وحدت، مقاومت و پیروزی ممکن نیست. قرآن كريم علاوه بر اينكه نداي توحيد است، مبنای وحدت کشورهای مسلمان هم به شمار ميآيد. چه در شرایط کنونی چه ضرورتی مهم تر از وحدت برای مقابله با اسرائیل در جنگ جاری غزه مطرح است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، بیان کرد: در نظر و نگاه پیامبر اسلام(ص) تمام بشریت از هر مذهب و آئین و دین یکی بود، ایشان پیامبر تمام عالم هستند، وجود رحمت آفرین ایشان همگان را جذب می کرد ، وقتی مسیحیان به دیدنش می آمدند، حضرت ردایش را می گسترد و ایشان را بر آن می نشاند.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بیان کرد: سنت رسول الله(ص) همواره بر پایه وحدت بوده است؛ وحدت عملی یعنی هیچ مسلمانی در هیچ نقطه ای از جهان احساس تنهایی نکند، باید این اتحاد به صورت روشن باشد تا دشمنان اسلام بدانند در مقابل یک ید واحده قدرتمند قرار دارند که شکست ناپذیر است.
امام جمعه اهل سنت شهرستان بندر لنگه، بیان کرد: وجود وحدتگرای پیامبر رحمت برای جهانیان یک موهبت الهی است؛ به همین جهت است که دشمنان اسلام خصوصا اسرائیل غاصب به دنبال دور نمودن امت اسلامی از سیره نبوی هستند.
امام جمعه زنجان، بیان کرد: جهان اسلام باید این نعمات و یادگاران پیامبر اسلام(ص) را حفظ کرده و برای تحقق و تقویت اتحاد و استحکام انسجام و وحدت میان یکدیگر تلاش کنند و از تمام ابزار و امکانات در راستای این اصول مهم کمال استفاده را داشته باشند.
عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، بیان کرد: یک نیاز مبرم برای بشریت است که پیامبراسلام(ص) را الگو و هدایتگر خود قرار دهند، زیرا ایشان کامل ترین بشر در میان تمام انسان ها از ازل تاکنون است.
استاد دانشگاه و سطوح عالی حوزه علمیه قم، بیان کرد: در واقع هر انسان از هر مذهب اسلامی و معتقد به سیره و سنت رسول الله(ص) به این نقطه باید رسیده باشد که مسیر رسیدن به پیامبراسلام(ص)، راه سیدالشهدا(ع) است.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، بیان کرد: شهادت حضرت سیدالشهدا(ع) موجب گردید که قلب های ملت های عالم با شنیدن این واقعه دردناک و جانسوز به درد آید و به طور ناخودآگاه جوششی را ایجاد نماید.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، بیان کرد: در واقع امام حسین(ع) متعلق به تمام بشریت است؛ ارادت به ساحت مقدس سیدالشهدا(ع) را می توان در تعدد موکب ها و برپایی چادرهای بسیار از ادیان و مذاهب در طول مسیر اربعین دید.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، بیان کرد: با توجه به وقایع غزه و جهان اسلام، اربعین امسال بیش از سال های گذشته دارای اهمیت است، چراکه راهپیمایی اربعین مقابله با ظلم و حمایت از مظلوم را به بهترین نحو ممکن به نمایش می گذارد.
مدیر مدرسه شافعیه سقز، بیان کرد: خاندان پیامبراسلام(ص) در میان اهل سنت دارای احترام بالایی هستند؛ در حقیقت امام حسین(ع) به آینده اسلام و امت اسلامی بی تفاوت نبودند؛ ایشان از مدینه به سمت کوفه هجرت کردند تا بتوانند دین اسلام که یادگار رسول خدا(ص) بود را زنده نگه دارند.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، بیان کرد: در حقیقت اربعینی های عزیز ما در جبهه امام حسین(ع) وارد شده اند، آنان باید اهداف امام حسین(ع) من جمله امر معروف و نهی از منکر که هدف قیام امام بود را تحقق بخشند و در این مسیر با جان و دل گام بردارند.
مدیر مدرسه صلاح الدین ایوبی پیرانشهر، بیان کرد: اهل سنت بر این عقیده هستند که مومنین و مسلمین عالم برادر هستند؛ ممکن است اختلافاتی وجود داشته باشد اما در حقیقت اخوت و برادری در میان آنها باید یک اصل و برقرار باشد.
عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، بیان کرد: رسانه های اسلام باید با پیروی از رهنمودهای رهبری نقش مهم و بسزایی را در تقویت وحدت محور مقاومت ایفا نمایند و آنطور که باید و شاید و در شان اسلام و مسلمین است قدرت نمایی کنند.
عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، بیان کرد: دشمنان اسلام به دنبال نابودی اسلام و مسلمین هستند و هدفی جز تضعیف بنیه مسلمانان ندارند؛ لذا باید دقت نمود و دوست و دشمن را به خوبی شناخت و بصیرت به خرج داد، رسانه در این بصیرت بخشی نقش بسزایی خواهد داشت.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بیان کرد: به طور قطع به یقین با ترور اسماعیل هنیه انگیزه محور مقاومت و امت اسلامی رو به افزون خواهد رفت و مجاهدین غزه و فلسطینی با روحیه بیشتر و مستحکم تر بساط رژیم صهیونیستی را برمی چینند.
استاد حوزه و دانشگاه، بیان کرد: مسئله تقریب احتیاج به مقداری تامل و تفکر دارد، البته چه موانع داخلی و چه موانع خارجی طبیعی است ولی مهم آن است که پیام تقریب، همگرایی و وفاق همه ملت ها و امت اسلامی خود را نشان دهد.
استاد حوزه و دانشگاه، بیان کرد: جوانان زیادی هستند که در کشورهای مختلف از تصمیم حکومت هاو دولت های خود در همراهی با دشمنان ناراضی اند، و از نحوه برخورد حکومت های خود با استکبار جهانی احساس حقارت به آنان دست میدهد و برای اینکه عزت خود را بدست آورند و عظمت اسلام احیا گردد در مسیر تقریب انگیزه همکاری دارند.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بیان کرد: در حقیقت امام حسین(ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است، از این روایت می توان چنین برداشت نمود که روی سخن با تمام بشریت است و هدایت تمام انسان ها مد نظرمی باشد که اگر می خواهند به ساحل نجات برسند باید براین کشتی سوار شوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، بیان کرد: قیام و حرکت امام حسین(ع) برای احیا و زنده نگه داشتن اسلام بود؛ ایشان چاره دیگری ندیدند و نتیجه آن جاودانگی پیامبراسلام و اسلام بود.