مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: بازگشت ظفرمندانه پیکر مطهر شهدای تازه تفحص شده مدافع حرم خون تازه ای را در رگهای کالبد جامعه انقلابی و اسلامی ایران دمید.
مدیر حوزههای علمیه از تدریس روحانیون در مدارس بهعنوان یکی از خروجیهای حوزه نام برد و گفت: گفت: حوزه باید دائم خروجی داشته باشد و البته که این خروجی با اشراف، نظارت، ارزیابی و مراقبت، هدفمند خواهد ماند.
مدیر حوزههای علمیه با تأکید بر ظرفیتهای عاشورا در سطح بینالمللی گفت: هیات های مذهبی باید به دنبال عاشورای جریان ساز، انقلابی، پاسدار خون شهدا و تمدنی باشند.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به این که در برنامه ششم توسعه حضور ۲۰۰ میلیون گردشگر به ایران پیشبینی شده است، افزود: با انسجام بخشی و برقراری تعاملات حسنه با متولیان امر در داخل میتوان تنها در حوزه گردشگری دینی ضمن ارزآوری برای کشور سفیران و مبلغان بزرگی را برای دستاوردهای انقلاب پدید آورد.
مدیر حوزههای علمیه گفت: باید به سمت مسجد طراز حرکت کنیم و محور و کانون اصلی کارکرد روحانیت و حوزه «مسجد» در چهارچوب کلان و طرازی که در اسلام برای آن تصویر شده است، باشد.
مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: انقلاب اسلامی گفتمانی را آورد که خیلی از گفتمانهای دیگر را در درون خود جذب و هضم کرد، پیش از انقلاب نیز متفکران ما پاسخ جریانهای التقاطی و مارکسیستی را میدادند، اما گفتمان تازهایی که آنها را کم رنگ کند، هنر بزرگی است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهور گفت: با تشکیل شورای فقهی حقوقی در معاونت زنان و خانواده بدون تردید خلأها و مشکلات قانونی حوزه زنان برطرف خواهد شد.
مرجع تقلید شیعیان برقراری ارتباط میان عالمان شیعه و اهل سنت را نیز ضروری دانست و بیان کرد: اگر ارتباط با علمای اهل سنت بیشتر شود، میتوانیم سم پاشی ها را خنثی کنیم.
آیت الله سبحانی با ابراز امیدواری که این گونه سفرها، بتواند افقهای جدیدی فراروی حوزه باز کند، گفت: حوزه نیازمند رویکردهای بینالمللی و بین الادیانی است.
مدیر حوزههای علمیه گفت:فرهنگ قرضالحسنه می بایست بازتعریف و به همگان معرفی شود، چرا که شاهدیم آن گونه که باید و شاید این فرهنگ اصیل اسلامی معرفی نشده است.
مدیر حوزههای علمیه کشور با ارائه گزارشی از سفر خود به واتیکان گفت: پاپ فرانسیس در خلال دیداری در این سفر، گفت: به عنوان یک آمریکایی لاتینی، شجاعت، دلیری و نترسیدن شما در مباحث مختلف جهانی را می پسندم.