حجت الاسلام و المسلمین وحید پور تأکید کرد:تمام مسلمانان جهان باید شکوه و عظمت ماه رمضان را درک کنند و در مقابل کسانی که درصدد تضعیف اسلام و مذاهب اسلامی هستند، ایستادگی و نقشه های شوم آنان را خنثی کنند.
کشور پاکستان با مسلمانان مقید و وابسته به سنت های مذهبی، هرساله یکی از پرشورترین رمضان ها را برگزار کرده و رؤیت ماه رمضان و آغاز این ماه مبارک یکی از لحظات شاد و ارزشمند در پاکستان محسوب می شود.
عضو شورای عالی مجمع تقریب، تصریح کرد:در ماه مبارک رمضان باید انس بیشتری با قرآن کریم داشته باشیم، اگر عامل به دستورات قرآن باشیم و روزه را مورد اهمیت قرار دهیم، قطعا سعادت دنیا و آخرت را خواهیم داشت.
ماه رمضان در نیجریه آداب و سنتهای گوناگونی دارد؛ با ثبوت هلال، مردم در این کشور جشنهای باشکوهی برگزار میکنند و با زدن طبل در خیابان ها میچرخند و سرود میخوانند.
عضو شورای عالی مجمع تقریب اظهار کرد: به گفته رسول خدا(ص)، رمضان ماهی است که اول آن رحمت، وسط آن مغفرت و آمرزش و آخر آن اجابت و آزادى از آتش جهنم است؛ پس باید فرصت این ماه ارزشمند را غنیمت شمرد.
مردم امارات بر اساس عادتي ديرينه از نيمه شعبان، ماه مبارك رمضان را جشن مي گيرند و جشن آن شب با عنوان "حق خدا" برگزار مي شود كه برخي از كشورهاي حوزه خليج فارس آن را در نيمه ماه مبارك رمضان برگزار مي كنند.
مردم مسلمان "ترکیه" به مانند همه مسلمانان جهان در ماه مبارک رمضان آداب و رسوم خاصی دارند، مشتاقانه و با تلاش فراوان سعی در ارتقای معنویات خود در این ایام دارند که این موضوع نشان از فرهنگ غنی اسلامی دراین کشور دارد.
عضو شورای عالی مجمع تقریب، اظهار داشت: در بین امت اسلام اختلافی در قبله، کتاب و محتوای کتاب وجود ندارد و این کتاب آسمانی می تواند برای امت مسلمان، قویترین حلقه اتصال باشد.
هر یک از کشورهای اسلامی در ماه مبارک رمضان آداب و رسومی دارند که میراث گذشته آنها به شمار می رود. در این میان مسلمانان کویت نیز در تلاشند تا با انجام مراسم مختلف در ماه رمضان آداب و رسوم و سنتهای دیرین و کهن سرزمین خود را زنده نگاهدارند.
عضو هیات علمی جامعه المصطفی العالمیه اظهار داشت: اگر در یک جامعه به ویژه در امت اسلامی به برکت ماه مبارک رمضان و التزام به فلسفه اصلی روزه، تقوا اتفاق بیافتد؛ میتواند امت ها و ملتها را در کشورهای گوناگون اسلامی به یکدیگر نزدیک کند.