پس از پیروزی انقلاب، امام خمینی (ره) در اولین فرصت روزی را برای به نمایش گذاردن حساسیت جهانی نسبت به سرنوشت قدس و نجات آن از چنگال صهیونیست های جنایتکار، به عنوان «روز قدس» تعیین کردند.
پژوهشگر و نویسنده برتر شهرستان بستک نوشت: ضیافت کامل شد، بی هیج عیب و نقصی، میزبان در اوج عظمت و اقتدارش ، مهربان تر از همیشه پذیرای بندگان محبوبش بود، آنان را به بارگاه اعلایش دعوت کرده و اعلام نمود در پایان مهمانی برگزیده ای را از میان برترین ها انتخاب می نماید.
برای ورود به قافلۀ ضیوف الرحمن باید جزو عباد الرحمن شد. برای عباد الرحمن شدن باید مقدماتی را طی کرد و از راه آن وارد شد، از این رو فرمود شما از راه ولایت میتوانید وارد حصار بندگی من شوید.
حکومت امام علی(ع) یکی از این حکومتها است که شیفتگان زیادی داشته و دارد و هنوز که هنوز است، بعد از گذشت سالیان متمادی هر جا سخن از عدالت به میان میآید، عدالت علی(ع) در ذهنها تداعی میشود.
مقام معظم رهبری همواره تلاش و همت خود را برای تحقق آرمان وحدت امت اسلامی و تقریب بین مذاهب مصروف داشته اند و به شکرانه الهی این تلاشها ثمرات ارزشمند فراوانی داشته است که از جمله شیرین ترین آنها، نفرت جهان اسلام از قدرتهای استکباری و آغاز نهضت بیداری اسلامی در منطقه می باشد.
هشداری به همه ما لازم است؛ فکر و اندیشه خطرناکی در جامعه رسوخ کرده که هرکسی اهل اخلاق و ادب است ضرورتاً باید نسبت به ظلمها بیتفاوت باشد و بهسادگی از کنار حقکشیها و تعدیها عبور کند؛ به تعبیر عوامانه آزارش حتی به مورچهای هم نرسد، رضایت همه را جلب کند، با همه معاش کند تا همه سلایق و اندیشهها بتوانند کنارش بهراحتی زندگی کنند!
تأمل در سیرۀ کریم اهلبیت(ع) نشان میدهد آن حضرت علاوه بر اصل انفاق و حمایت از فقرا و نیازمندان، حقیقت کمک مؤمنانه را برای آحاد جامعه روشن کرده که همان حفظ عزت، کرامت و شخصیت فرد نیازمند است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت:روز قدس امسال به خاطر شرایط استثنائی که با آن مواجه هستیم باید با هر وسیله در رسانه های دیداری و شنیداری و نوشتاری و فضای مجازی و با استفاده از ابزارها و ساز و کارهای خلاقانه دیگر برای احیای این روز و یادآوری آن به مسلمانان و آزادگان جهان تلاش کرد.
شناساندن دشمن و نقشه های آن برای مسلمانان به ویژه برای خواص جوامع اسلامی، یکی از تدابیر مهم مقام معظم رهبری بوده است تا مسلمانان با روشن بینی و بصیرت به مقابله با ترفندهای آنان برخیزند.
برخورداری از مبانی و اصول فکری مشترک که بسیار فراوان تر از موارد اختلاف و افتراق است، می تواند نقاط قوت ارزشمندی برای تقویت وحدت و تقریب هرچه بیشتر امت اسلامی باشد.
وقوع مصیبتی چنین فراگیر که حتی پیشرفتهترین کشورهای جهان را دچار بحران کرده است شاید تنبّهی باشد برای بشر امروز که حضور و وجود خدا در جهان را بیشتر احساس کند.
مدرسۀ واعظیۀ تقریب، اوج بالندگی و بلوغِ خود را در نوشتهها، سخنرانیها و اقدامات اجرایی آیتالله واعظزاده و تعداد انگشت شماری از شاگردان و پیروان این مدرسه، نشان داد.
شهید صدر معتقد بود دیانت به معنای داشتن برنامه همه جانبه و در هر زمینه برای زندگی اجتماعی افراد است، از این رو برای پیشرفت اسلام معتقد بود که باید تقریب مذاهب و اتحاد اسلامی، به عنوان یک مسئله درجه یک مطرح باشد.
موضوع محل اقامت و سکونت امام مهدی (ع) در زمان غیبت نیز از جمله موضوعهایی است که ذهن بسیاری از مردم را به خود مشغول داشته است و معمولاً در مجالس و محافل مهدوی مورد پرسش قرار می گیرد.
شاید اکنون با گذشت بیش از نیم قرن از جنگ جهانی دوم بتوان زمان فعلی را تنها با آن وقایع که همه کشورها و همه مردم جهان را در اضطراب، ترس، وحشت و نا امیدی قرار می داد برابر دانست.