مرکز توسعه و حقوق بشر «عینالانسانیه» با صدور گزارشی جنایات تجاوزات آمریکا، عربستان سعودی و امارات به مردم یمن را مستند و اعلام کرد در مدت دو هزار و 800 روز بیش از 47 هزار نفر کشته و زخمی شدهاند.
تحصیل دانشآموزان مسلمان آمریکایی در مدارس اسلامی یکی از دغدغههای والدین است که میخواهند فرزندانشان در محیطهای اسلامی و با آموزههای اسلامی تربیت شوند.
باوجود سیاستهای نژادپرستانه و حمایت از «اسلام هراسی» از سوی مقامات سیاسی در آرژانتین، این کشور بیشترین تعداد مسلمان در آمریکای جنوبی را در خود جای داده است.
بسیاری از دانشجویان مسلمانی که برای تحصیل به کره میآیند، وارد یک دنیای جدید میشوند که تهبه غذای حلال یکی از بزرگترین چالشهای این دنیای جدید است و خیابان «اسلام» تا حدی این چالش را برطرف کرده است.
بر اساس مطالعات انجام شده، شبکههای گرداننده اسلامهراسی در کانادا با حمایت خود از این صنعت از طریق بازیگران مختلف، آن را «به یک بخش فراملی تبدیل کردهاند».
«هبة جمال» روزنامه نگار آمریکایی فلسطینی الاصل با انتشار مطالبی در توئیتر زندگی در آلمان برای زن مسلمان را به معنای از دست دادن استقلال و حریم شخصی میداند.
انتشار محتواهای ضداسلامی در رسانههای اجتماعی، به خصوص توییتر که منشا اصلی آنها آمریکا، بریتانیا و هند است، موجب مشکلات فراوانی برای جوامع اقلیت مسلمان در سراسر جهان شده و با توجه به درخواستهای مکرر جوامع و سازمانهای مختلف، توییتر برای حذف این محتواها یا کم کاری میکند و یا هیچ اقدامی انجام نمیدهد.
الگوریتمهای شبکههای اجتماعی به همراه حسابهای کاربری جعلی، اسلام هراسی و نفرت پراکنی علیه مسلمانان را افزایش میدهند و این در حالی است که هیچ نظارتی بر این رسانهها وجود ندارد.
دکتر «Adel Eldin»، موسس مرکز جهانی گردشگری پزشکی و سلامتی و دکتر «Frederick J. DeMicco»، مدیر اجرایی و استاد دانشکده مدیریت هتل و رستوران در دانشگاه شمالی «آریزونا» در مقالهای به مزیت غذای حلال در صنعت گردشگری حلال و پیشرفت اقتصاد کشورها پرداختهاند.
یمن به عنوان یکی از کشورهایی که از بحران غذایی رنج میبرد، اکنون به دلیل جنگ اوکراین و تحریمهای روسیه با مشکلات بیشتری مواجه است و حتی در شرایط حادتر، سازمان ملل باید به این کشور کمک کند.
مراسم گرامیداشت سی و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با عنوان «به یاد امام (ره)» با حضور بسیاری از چهره های مذهبی و سیاسی پاکستان و ایران در محل حسنیه ایرانیان کراچی برگزار شد.
پس از یورش آمریکا و ناتو به افغانستان به بهانه مبارزه با تروریسم در سال ۲۰۰۱ و متعاقبا پیوستن دولت وقت پاکستان به کارزار به اصطلاح ضدتروریسم واشنگتن، سیل ورود پناهجویان از افغانستان به مناطق مختلف پاکستان سرازیر شد و بسیاری از این افراد مناطق وزیرستان شمالی و جنوبی را برای سکونت انتخاب کردند.
«محمود السعو» شهروند 55 ساله فلسطینی اظهار داشت: تجمع مردم به صورت مسالمتآمیز است اما آنها به ما هجوم میآورند و زمانی که صدای الله اکبر را میشنوند به هر روشی به ما حمله میکنند.