انقلابهای بزرگ، خونهای پاک افراد بزرگ را می طلبد. اواخر عمر سلطنت پهلوی، با شهادت آقای مصطفی خمینی که به تعبیر امام، الطاف خفیه الهی بود؛ گره های نهضت امام خمینی را گشود و موج نهایی پیروزی انقلاب را رقم زد.
به عنوان یک فعال مدنی اهل سنت چند بار توفیق دیدار با این سید بزرگوار را داشتم و با توجه به تجربه فعالیت سی ساله ام، باید اقرار کنم که اهل سنت برادری بزرگ و یاری همدل را از دست داد.
از تبعات و هزینه ۷ ماه جنگ و نابودی صنعت توریسم و صدهها هزار آواره و صدمه جدی به تجارت دریایی اسرائیل و حملات مکرر از عراق، یمن و اخیرا بحرین نیز نباید غافل شد.
بازداشت دانشجویان و اساتید، نقض حق تجمع، آزادی بیان، اعتراض، حق امنیت در محافل آکادمیک و دانشگاهی در طی روزهای اخیر نقاب از چهره دمکراسی آمریکایی برداشت.
جمهوری اسلامی ایران به عنوان عمق استراتژیک محور مقاومت در حال انتقال تجربه و تکنولوژی خود به متحدانش است و همین امر باعث شده با کمترین هزینه و خسارت، از طریق بازی در زمین خاکستری بتواند امنیت، بقا و اهداف خود و حامیان گسترش انقلاب اسلامی را تأمین کند.
جنگ احزاب، یکى از مهم ترین حوادث تاریخ اسلام است، جنگى که در حقیقت نقطه عطفى در تاریخ اسلام بود و کفه موازنه قوا را در میان اسلام و کفر به نفع مسلمین بر هم زد و پیروزى در آن کلیدى بود براى پیروزی هاى بزرگ آینده و در حقیقت کمر دشمنان در این غزوه شکست و بعد از آن نتوانستند کار مهمى صورت دهند.
«میخائیل عوض»، تحلیلگر لبنانی در تحلیلی با اشاره به خیزش و جنبش دانشگاههای آمریکایی در حمایت از مردم مظلوم غزه تاکید کرد که ملتها متحد میشوند و برای دفن جهان آنگلوساکسون(جهان تحت سیطره استکبار آمریکایی و صهیونیسم جهانی) به پا میخیزند.
مرحوم ماموستا ملااحمد فخری شخصیتی انقلابی که همیشه پای ثابت مجالس وحدت افزا بودند. رهرو حقیقی وحدت اسلامی و پیرو راه برادری امت اسلامی که تا واپسین لحظات عمر پر برکت شان از این مسیر پای پس نکشیدند.
روحانی اهل سنت گلستانی نوشت: جهاد علیه صهیونیسم و مرتدین و مزدوران آنها فرض عین است، زمانی که سرزمینی از سرزمین های مسلمین توسط کفار اشغال می شود تمام مذاهب اسلامی اهل سنت و جماعت بلا استثنا بر این حکم و فتوا متفق القول هستند که بعد از آموزش ایمان و ادای نماز مهمترین فرضِ عین، جهاد فی سبیل الله و مقابله و بیرون راندن این کفار صهیونیست از سرزمین های ...
از یاد نباید برد که جبهه داخلی اسرائیل تحمل جنگ فرسایشی را ندارد و ارتش آن نیز اوضاعش مطلوب نیست؛ حمله ایران ضربه شدیدی علیه اعتماد به نفس صهیونیست ها بود و بالعکس انگیزه و جسارت محور مقاومت را بالا برد.
یک تحلیلگر لبنانی مقیم استرالیا تاکید کرد: رژیم صهیونیستی عمدا به کم اهمیت نشان دادن پاسخ ایران مبادرت ورزیده، چرا که همواره تلفات و خسارتهای نظامی خود را از چشم شهرکنشینان بزدل و ترسوی خود که عاشق زندگی هستند و از مرگ و حتی یاد مرگ وحشت دارند، پنهان میکند.
تحلیلگر و کارشناس مسائل سیاسی لبنانی در یادداشتی پاسخ ایران به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به دمشق و هدف قرار دادن ساختمان کنسولی سفارت آن را متمایز و منحصر به فرد خواند و تاکیدکرد که ایران در جنگ روانی رسانهای هم رژیم صهیونیستی را شکست داد.
یک تحلیلگر عراقی در یادداشتی درباره ابعاد مختلف و پیامدهای عملیات بزرگ وعده صادق ایران نوشت: این احتمال وجود دارد که رژیم صهیونیستی به ماجراجویی جدیدی دست بزند که در این صورت با آنچه که هرگز انتظارش را نخواهد داشت، روبهرو خواهد شد که نقطه پایان و زوال و شکست کوبنده این رژیم را رقم خواهد زد.
واکنش محکم ایران و پاسخ ضعیف امروز اسرائیل نشان داد معادلات منطقه تغییر کرده است و اعتماد به نفس جمهوری اسلامی و متحدانش از این پس بسیار بیشتر از قبل خواهد بود.
اگر اتحاد ملی را یک همسویی و همافزایی مرتبط با عوامل درونی جامعه بدانیم که رنگ و بوی ملیت و توجه به وطن میدهد و انسجام اسلامی را تلاش برای همگرا کردن ظرفیت های کشورها و جوامع اسلامی را اهداف دینی و سپس سیاسی معنا کنیم، این دو مقوله تزاحمی با تحقق دیگری دارد یا خیر؟