حمله تروریستی در راسک و شهادت یازده نفر از هموطنان ما، مسالهای نیست که تنها از بعد داخلی و ملی مطرح باشد. این اقدام وحشیانه توسط نیروهایی که خود را به اسلام عزیز منتسب میکنند باید از هر جهت مورد حساسیت جهان اسلام به ویژه علما و فضلا در بلاد مختلف اسلامی قرار بگیرد.
با توجه به حمایت مردمی از دولت نجات ملی یمن و موفق بیرون آمدن آن از ۸ سال جنگ با ائتلاف سعودی-اماراتی، احتمالا تا سالها شاهد قدرت نمایی ارتش یمن در دریای سُرخ خواهیم بود و این چالش جدید و بسیار خطرناک برای آمریکا و منافع متحدان آن دردسر جدی ایجاد کرده است.
شاید هیچگاه تاریخ جهان، چنین اجماعی برای مطالبه یک موضوع انسانی را به خود ندیده باشد و شاید هیچگاه، به این عریانی، شاهد توحش جهان سلطه نبوده است و دلهای مردم رنگارنگ و اقوام مختلف و ادیان متفاوت تا به این اندازه به هم نزدیک نشده باشد.
طوفان الاقصی عملیاتی چند ساعته بود که همچنان پیامدهای آن ادامه دارد؛ پیامدهایی که بخشی از آن را البته باید در وسعت جنایات رژیم صهیونیستی مشاهده کرد و بخشی دیگر را در به چالش کشیده شدن بازدارندگی رژیم صهیونیستی و کابوسهایی که احتمالا از این پس اجازه نخواهد داد کسی در سراسر اراضی اشغالی سری آسوده بر بالین گذارد.
در دنیای امروز راجعبه رابطۀ اسلام و سیاست، دو نظریه و رویکرد متضاد شکل گرفته که هر دو مصداق افراط و تفریطاند که در این یادداشت به این دو رویکرد می پردازیم.
غزه این روزها حال خوشی ندارد و زیر بمبها و تانکهای صهیونیستی با خاک و خون یکسان میشود حال رمز و راز پیروی چیست؟ تا کی باید بر سر غزه آتش ببارد؟ در این یادداشت پاسخ میدهیم.
امروز امپراتوری دروغ که صهیونیستها مدیران پشت پرده آن هستند، توسط رسانهها و فضای مجازی جای حق و باطل را عوض کرده و میخواهند اذهان ملتها را در مسیر دلخواه خویش هدایت کنند.
رژیم صهیونیستی در یک بن بست استراتژیک به سر می برد و نه توانسته به اهداف نظامی خود در غزه دست یابد و نه تهدید حماس را برطرف کرده و جامعه داخلی آن نیز زیر فشار قرار گرفته اند و میزان تحمل این وضعیت برای آنان روز به روز کمتر می شود.
مسئله فلسطین و اهمیت آن برای مسلمانان، سبب گشت تا غبار تفرقه زدوده شود و مردمان شیعه و اهل سنت دوشادوش یکدیگر برای حمایت از فلسطین در روزهای اخیر به خیابان ها بیایند و شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا سر دهند.
اکنون با همدلی به وجود آمده - پس از هفتم اکتبر - میان ملتها و دولتهای اسلامی از سویی و همراهی افکار عمومی سراسر جهان در محکومیت رژیم صهیونیستی فرصتی بی نظیر برای جهان اسلام در جهت تضعیف هرچه بیشتر رژیم اشغالگر قدس به وجود آمده است که این مهم جز با نزدیکی و تقریب مضاعف پیروان مذاهب اسلامی و به ویژه نخبگان مذهبی، فرهنگی، سیاسی و ... ایشان محقق نخواهد ...
رئیس شورای جهانی یاری ملت فلسطین و مسائل عادلانه آنها تصریح کرد عملیات مقاومت در تمام میادین و صحنههای فکری، رسانهای، ادبی،هنری، اقتصادی، سیاسی و نظامی متوقف نشده و همچنان ادامه دارد.
بسیج یک مفهوم فراگیر و نیاز جوامع بشری است که در همه دفاعهای مردمی در دنیا از اول تاریخ تا به امروز وجود داشته است اما عینیت بخشی آن و ترسیم خودباوری آن مانند یک تفکر و ایدئولوژی توسط امام خمینی (ره) ترسیم شد.
قطعاً پذیرش آتش بس برای نتانیاهو حکم مرگ سیاسی را داشته و می توان آتش بس را طوفان الاقصی۲ نامید، چراکه دستاوردهای این آتش بس کمتر از خود عملیات نظامی نبوده و چه بسا در ابعاد سیاسی هم بیشتر هم باشد.
بر اساس اعلام رسانه های صهیونیستی، تیم های اطلاعاتی شاباک و آمان از روزهای گذشته به منظور یافتن مراکز احتمالی نگهداری اسرای اسرائیلی در مناطق جنوبی غزه مستقر شده بودند و پهپادهای اسرائیلی به شدت این نقطه را رصد می کردند تا ردی از مکان صهیونیست های اسیر بیابند.
نیروی دریایی آمریکا در دریای سرخ حضور پررنگی دارد اما نتواست و نمی تواند مانع از اختلال در تجارت متحدانش شود و همین امر به جایگاه ابرقدرتی و پرستیژ بین المللی ایالات متحده که خود را یگانه ناظم امنیت جهان می پندارد، لطمه جدی خواهد زد.
اسرائیل از ضربه اطلاعاتی سنگینی که پس از این واقعه دریافت کرد و متوجه شد هیچ کدام از اُسرا در بیمارستان شفا نیستند، حالا متوجه شهر خان یونس در جنوب غزه شده و خواستار تخلیه ۴ محله آن گشته تا بلکه نشانی از اُسرا پیدا کند.
سمیرا مرادپور، خبرنگار و فعال اجتماعی در یادداشتی با عنوان «غزه کوچک اما قهرمان» به این موضوع پرداخته است؛ بیش از یک ماه از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه باریکه غزه میگذرد. جنایتهایی که رژیم صهیونیستی به شکلهای مختلف علیه مردم غزه مرتکب شد، سبب شد افکار عمومی جهان علیه این رژیم اشغالگر باشد، موضوعی که حتی برخی شخصیتهای صهیونیست به آن اذعان کردند....